MÜSİAD Eskişehir Şubesi  ile Şehit Mehmet Taş İlkokulu katkıları ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Esra Özkan Turan Hatıra Ormanı Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılmıştır.

Fidan Dikme etkinliğine MÜSİAD Eskişehir Başkanı Oğuz Özdemir, Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras, MÜSİAD Eskişehir Başkan Yardımcısı Aziz Karagöz, Yönetim Kurulu üyelerimiz Mehmet Akif Çorapsız, üyelerimiz Şener Yaman, İsmail Canbaz, Ayhan Sezer, Oğuzhan Uzun ve Şehit Mehmet Taş İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri katıldı.

Eskişehir hepimizin, tarım için elele! Eskişehir hepimizin, tarım için elele!

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada, “Böylesine önemli bir faliyette bulunmamızın mutluluk verici olduğunu belirtti. Ağaç ve Orman sevgisini yaygınlaştırmak için,  MÜSİAD Eskişehir Şubesi ve Şehit Mehmet Taş İlkokulu katkıları ile Esra Özkan Turan Hatıra Ormanı’ na MÜSİAD Şubemiz, öğrenciler ve öğretmenler ile beraber fidan dikimi gerçekleştirdik. Öğrenciler ile böyle bir etklinlik yapmak bizleri çok mutlu etti. Efendimiz Hz Muhammed (SAV)’in de buyurduğu gibi “ Kıyamet kopuyor olsa ve birinizin elinde bir fide bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikebilirse bunu hemen yapsın”

Etkinliğimize katılan Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras, MÜSİAD Yönetimine ve üyelerimize, Şehit Mehmet Taş İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM