Spor

71 Evler Spor, Şampiyonluk Hedefiyle Yola Devam Ediyor

Eskişehir'in Köklü Takımı 71 Evler Spor, Şampiyonluk Hedefiyle Yola Devam Ediyor

Abone Ol

Eskişehir futbolunun köklü temsilcilerinden 71 Evler Spor, 1. Amatör Küme'deki mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkan takım, ligin ikinci maçında Büyükderespor'u etkileyici bir performansla 4-0 mağlup ederek iddiasını ortaya koydu. Oyuna sonradan giren Feyyaz Sevinç etkili oyunuyla göz doldurdu.

Çolpan Transferiyle Güçlendi

Yunusemre Spor'dan transfer edilen tecrübeli oyuncu Sezgin Çolpan, 71 Evler Spor'un bu sezonki kadrosunu daha da güçlendirdi. Kulüp başkanı Salim Tarım, yaptığı açıklamada takımın şampiyonluk hedefini yineleyerek, "Bu yıl zirveye çıkmak için kararlıyız. Sezgin Çolpan'un tecrübesi bize büyük katkı sağlayacak" dedi.

Büyükderespor Karşısında Farklı Galibiyet

Ligin ikinci maçında 71 Evler Spor, sahada üstün bir oyun sergileyerek Büyükderespor'u 4-0'lık net bir skorla geçti. Takımın şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldığını belirten teknik ekip, oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğunu vurguladı.

71 Evler Spor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, taraftarlar da takımın başarısına olan inancını sürdürüyor.