Siyaset

AK Parti Eskişehir'de kongre süreci başladı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin kongre süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin kongre süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Siyasetin bayramı olan kongre sürecimiz başladı" diyen Albayrak, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde gerçekleştirilen yoğun katılımlı delege seçimlerine dikkat çekti.

Başkan Albayrak, kongre sürecine dair şu ifadeleri kullandı: “Olağan Kongre Sürecimiz kapsamında Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerimizde yoğun katılımla gerçekleştirilen delege seçimlerine eşlik ettik. Ayrıca dış ilçelerimizde de eş zamanlı delege seçimlerimiz son hız devam etmekte.” Albayrak, seçim sürecinin parti içi birliğe katkı sağladığını ve kardeşlik bağlarının güçlendiğini vurguladı.

Açıklamalarına devam eden Albayrak, AK Parti'nin hedeflerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ulaşılacağını belirterek, "Kardeşliğimiz daim olsun. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüyecek daha çok yolumuz var" dedi.

Parti içi kongre sürecinin, ilerleyen dönemlerde yapılacak olan genel ve yerel seçimler için önemli bir hazırlık aşaması olduğunu vurgulayan Albayrak, AK Parti'nin her zaman halkın yanında yer aldığını ve güçlü bir teşkilat yapısıyla yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.