Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak gerçekleşen devir teslim töreninde; “AK Parti demek her zaman kendini yenileyen bir parti demek, AK Parti demek her zaman istişare eden bir parti demektir. Bugün Gençlik Kollarımızda çok önemli ve heyecanlı bir gün bizim için çünkü 5 yıldan beri bu kutlu davanın kutlu görevini yapan Musab Tayyib Altınkaynak kardeşimizin sürdürmüş olduğu başkanlığı Cihan Birsen kardeşimize devretme günü. Biliyorsunuz ki tüzük gereği yaş sınırlaması vardı, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığımızın yapmış olduğu istişareler, bizlerle yapmış olduğu istişareler ve Milletvekillerimizle yapmış olduğu istişareler doğrultusunda da Cihan Birsen kardeşimiz dün görevi devir aldı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünlüce Fransa'da zirvede Başkan Ünlüce Fransa'da zirvede

“Benim için çok duygusal bir an”

Eski AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak “ Bizim için hüzünlü ama başlangıç olarak mutlu ve heyecanlı olduğumuz bir süreç. 19 yaşında üviversiteye başladığımda başladığım bu partide 30 yaşını tamamlamış olmam sebebiyle yaklaşık 11 yıllık gençlik kolları kariyerimi bugün itibari ile noktalamış bulunuyorum. Benim için çok duygusal bir an. Kendimi bildim bileli bu partideyim. Gençlik Kolları belki sonlanacak ama AKP davasına cumhurbaşkanımızın davasına olan inancım ve bu yolda yapacağım mücadeleler sürmeye devam edecek. Cihan Birsen başkanımızı destekleyeceğiz, bayrağı bizim getirdiğimiz noktadan çok daha ileri taşıyacağına inanıyoruz.”dedi.

“Gençlik için canla başla yola koyuluyoruz”

Yeni AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birsen “Bizlere dinamik, pırıl pırıl bir teşkilat bırakan Musab Tayyib Altınkaynak başkanıma teşekkür ediyorum. Burada sizlerin huzurunda yıllardır ilmek ilmek işlediği, emek emek ördüğü hiç bir çalışmasını zayi etmeyeceğime, attığı sağlam temeller üzerine güzel işler ilave ederek devrettiği teşkilatını daha da ileriye taşıyacağıma söz veriyorum. Bu süreçte gençliğe nasıl hizmet ederiz, genç arkadaşlarımızı mücadelemize nasıl dahil ederiz onun gayreti içerisinde olacağız. Planladığımız ve projelendirme aşamasına geldiğimiz birçok fikri tasarlamış bulunmaktayız. Bugünden itibaren çalışmalarımızı başlatarak gençlik için canla başla yola koyuluyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Siyasi nezaket içerisinde çalıştık”

Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır “  Musab kardeşim yaşça benden küçük olabilir ama siyasi okumada ondan çok faydalandığım zamanlar oldu. Ayrıca kendisine şu konuda teşekkür etmek isterim. Her zaman siyasi nezaket içerisinde bir abla kardeş gibi birlikte çalıştık, toplantılarımızı gerçekleştirdik. Allah yolunu açık etsin. Cihan kardeşime de başarılar diliyorum.” dedi.

“Gençliğiniz işin içindeyse yarınları var edebilirsiniz”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan “ Nerede ne iş yaptığımızın önemi yok belki ama davamızın ve yolumuzun çok önemi var. Aldığımız görevi sonuna kadar götürmeyi, bıraktığımızda da güzel anlarla ve hatıralarla bırakmayı Allah nasip etsin. Bu noktada Musab kardeşimizin çalışmalarından ve verdiği emeklerden çok memnunuz. Kendisinin geleceğinde çok güzel görevler olacağını biliyorum. Bu görevi devir Cihan’ın aldığı misyon ve partinin getirdiği vizyon ile çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Geçlik Kolları değerli çünkü gençliğiniz işin içindeyse yarınları var edebilirsiniz. Partimizin heyecanı günden güne artıyor bu artışta hepimizin, hepinizin emeği var hepinize çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.