AK Parti Eskişehir İl Başkanlığının düzenlediği 8. Olağan Kongrelerinin ilk etabı İnönü ilçesinde coşkuyla gerçekleştirildi. Yapılan kongrede mevcut İlçe Başkanı Gökhan Aydın, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

İlçe Başkanlığından mehteran eşliğinde yürüyerek başlanan kongreye;Genel Merkez Koordinatörü Yasir Çelik, Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof.Dr.Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu, İl Başkanı Gürhan Albayrak, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcıve çok sayıda teşkilât mensubu yoğun katılım sağladı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, kongrede yaptığı konuşmada, “Eskişehir’imizin güzel ilçesi İnönü’de, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız ve kıymetli hemşerilerimizin katılımıyla 8. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Bu tür kongreler partinin dinamizmini koruyor. Yeniden seçilen İlçe Başkanımız Gökhan Aydın ve yönetimini tebrik ederim” dedi.

Milletvekili Ayşen Gürcan, coşkuları için partililere teşekkür ederek, “AK Parti, 23 yıl önce milletimizin idealleri doğrultusunda kuruldu ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için çalışmaya devam ediyor. Kongrede güven tazeleyen İlçe Başkanımız Gökhan Aydın’ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Nebi Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, “İnönü 8. Olağan İlçe Kongremizi heyecan dolu bir katılımla tamamladık. Gökhan Aydın ve yeni yönetim ekibini kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum. AK Parti’nin, milletin umut ve hedeflerini gerçekleştirme amacıyla yola çıktığını ve bu yolda azimle ilerliyor” diye konuştu.

Son olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, kurtuluşum sembolü İnönü’den Eskişehir’de kongre sürecine başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Kadınların Yaşam Hakkını Korumak İçin Mücadelemiz Sürecek! Kadınların Yaşam Hakkını Korumak İçin Mücadelemiz Sürecek!

“AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Milletimizin kurduğu bir harekettir. Millet partisidir, milletin hizmetkarıdır. Bu vasfıyla milletin gönlündeki yerini koruyacağına inancımız tamdır. Malumuz 81 ilde olduğu gibi güzel şehrimiz Eskişehir’de de 8. Olağan Kongre sürecimiz başladı. Umudun icraatin ve geleceğin adı AK Parti’ düsturuyla ilk günkü aşkla gerçekleştiriyor olduğumuz İnönü 8.Olağan İlçe Kongremize hoş geldiniz.

 

TEŞKİLATA ÇALIŞMA VURGUSU

Bizde kongreler şu an olduğu gibi bayram havasında geçer ve teşkilatımızdaki kardeşlik bağını perçinler. Bizi “İnandığımız yolda” birbirimize yol arkadaşı kılan, yan yana yürüten Cenab-ı Allah’a şükürler olsun!Dünya’nın sayılı liderlerinden olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elini kuvvetlendirmek adına önümüzdeki süreçte siz değerli teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. İl ve ilçe teşkilatlarımızdan, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle başkanımızdan delegelerimize hep birlikte durmaksızın çalışacağız. Kapı kapı, hane hane dolaşacak, vatandaşlarımıza gerçekleri anlatacağız.

İNÖNÜ İLÇEMİZ ÖNEMLİ”

Kültürümüzün, tarihimizin, değerlerimizin yaşadığı İnönü her birimizin geleceğinde önemli bir değerdir. Bizler AK Parti olarak İnönü ilçemize önem veriyor, geleceği birlikte inşa edeceğiz diyoruz. İnönü ilçesi bizim için tarihtir, gelenektir, gelecektir. Sözlerime son verirken, İlçe Başkanımız Gökhan Aydın ve seçilecek olan yönetim kurulu üyesi her bir kardeşime hayırlı olsun dileklerimi iletiyor. 8. Olağan Kongre sürecimizin; ülkemiz, milletimiz, partimiz ve İnönü ve Eskişehir teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.