Siyaset

AK Parti Tepebaşı’nda yeni başkan görevde

Genel Merkez Teşkilât Başkanlığı tarafından Tepebaşı İlçe Başkanlığına atanan Muhammed Ali Kaya görevi devraldı.

Abone Ol

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Genel Merkez Teşkilât Başkanlığı tarafından Tepebaşı İlçe Başkanlığına atanan Muhammed Ali Kaya görevi eski ilçe başkanı Emre Aydın’dan devraldı.

Törende konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, şunları söyledi: “19 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a beni yol arkadaşı kılan rabbime hamd ediyorum. 1,5 yıldır teşkilatımız ile birlikte cumhurbaşkanımızın yüzünü öne eğmemek için elimizden geleni yaptık, zor bir dönemdi milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğu dönemde seçimlerin 50 gün öncesinde göreve gelmiştik bu süreçte teşkilatın destekleri ile elimizden geleni yaptık yerel seçimde de daha iyi bir sonuç almak isterdik ama halkımızın takdirine saygı duyuyoruz. Yaklaşık 1 yıldır yönetim kurulu üyemiz olan Muhammed kardeşimize bugün tepebaşı ilçe başkanlığı görevini devredeceğiz kendisine inanıyorum başarılar diliyorum”

MOTTOMUZ: TEPEBAŞI

Daha sonra söz alan Tepebaşı yeni İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya ise şöyle konuştu: “ Eskişehirli doğumluyum, AK Parti kurulduğunda ben 15 yaşındaydım ve babamla birlikte partide yer aldım sonraki yıllarda da partinin tüm kademelerinde görev aldım. Daha önceki ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum, il başkanımızın amacı, mottosu; Eskişehir. Bizim de mottomuz; Tepebaşı diyoruz. Biz zorlukların partisiyiz, Cumhurbaşkanımız da hiç bir zaman zorluklardan yılmadı biz de yılmadan çalışacağız, partimiz için elimizden geleni yapacağız.”

Devir teslim törenine; Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, İl Teşkilât Başkanı Atakan Tetik, geçmiş dönem Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, İl Sekreteri Sevda Şenoturan ve partililer katıldı.