Sarımsaklı Yağ Kullanım Önerileri Sarımsaklı Yağ Kullanım Önerileri

Avalanche (AVAX) gerek projesi ile gerekse de fiyat hareketleri ile piyasaya sürüldüğünden bu yana yatırımcının ve analistlerin ilgisini çeken bir kripto para olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda piyasada yaşanan hareketler ile de AVAX’ın yatırımcıların ve uzmanların radarına girdiği görülüyor.

AVAX İle İlgili Yorumlar

Bir kripto para haber sitesi olan COINTURK’te de ifade edildiği gibi 9 Eylül tarihinde AVAX henüz 24 doların altındayken Carl isimli analist yükselişin yaklaştığını yazdı. Şimdiyse AVAX fiyatı 26 doları aşmış durumda ve BTC fiyatında devam eden artış bu rallinin devamını destekliyor.

Öte yandan analistin belirlediği hedefler 28, 33 ve 41,3 doların ardından 54 ve 60 doların üzeri. AVAX 2024 rekorunu kırmak için daha yüksek seviyelere denemeler yapabilir. Geçtiğimiz ay trilyon dolarlık Franklin için RWA alanında müjdesini veren Avalanche $29 ekibinin fiyatlanmamış bir haberi daha var. O da Grayscale tarafından karamsarlığı ortasında geçen ay başlatılan AVAX tröstü.

 

AVAX Nedir ve Neden Dikkat Çekiyor?

Avalanche (AVAX), merkeziyetsiz finans (DeFi) ve blockchain platformları arasında önemli bir projedir. 2020 yılında piyasaya sürülen Avalanche, hızlı, güvenilir ve ölçeklenebilir bir blockchain platformu sunmayı amaçlar. AVAX ise bu ekosistemde kullanılan yerel kripto para birimidir. Avalanche, üç farklı blockchain'den oluşan bir yapıya sahiptir: X-Chain, C-Chain ve P-Chain. Bu blok zincirleri, varlık transferleri, akıllı sözleşmeler ve staking gibi farklı işlevler için optimize edilmiştir.

Öte yandan Avalanche, işlem hızını artırmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla geliştirilmiştir. Ortalama işlem süresi saniyelerle ölçülür ve Ethereum'a kıyasla daha düşük işlem ücretleri sunar. Ek olarak Avalanche, farklı blockchain'ler arasında kolay entegrasyon sağlayarak, varlıkların ve uygulamaların platformlar arasında sorunsuz taşınmasını mümkün kılar.

Bunların yanında Avalanche, merkeziyetsiz finans uygulamalarının geliştirilmesi için ideal bir platformdur. AVAX token'ları DeFi işlemlerinde kullanılır. Ayrıca Avalanche, NFT'lerin yaratılması ve ticaretine olanak tanıyan hızlı ve güvenilir bir altyapıya sahiptir. Ek olarak geliştiriciler, Avalanche'ın sağlam altyapısını kullanarak merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) oluşturabilir.

Kaynak: https://coin-turk.com/avax-60-dolar-hedefine-hazirlaniyor-uzmanlar-neden-umutlu