Gündem

Ankara’da Eskişehirli bürokrat ve iş insanlarıyla toplantı yapılacak

ESİDER Başkanı Özçelik ve Yönetimi, Milletvekili Hatipoğlu’nu Ziyaret Etti

Abone Ol

Ankara Eskişehir İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği (ESİDER) Başkanı Adem Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti. Ziyarette, ESİDER'in yeni yönetim kadrosunun tanıtımı yapılırken, derneğin mevcut ve planlanan faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Vekil Hatipoğlu, ESİDER Başkanı Adem Özçelik ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek, derneğin Eskişehir’e ve bölgeye sağlayacağı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatipoğlu, "Siyaset üstü bir kurum olarak bu derneğin aktif hale getirilmesi ve şehrimize hizmet edecek seviyeye ulaşması büyük bir anlam taşıyor. Tüm bürokrasi, siyaset, iş dünyası gibi dinamikler olarak derneğin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. ESİDER’in, Eskişehir’in ticari, kültürel ve sınai gelişiminde, istihdamın artırılmasında önemli bir rol oynayacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Ziyaret sırasında, Hatipoğlu ayrıca Eskişehir ve Eskişehirspor’a verdiği maddi ve manevi destekler hakkında bilgi verirken, Frig Vadisi projesi gibi turizm odaklı çalışmaların bölgeye katkıları üzerinde de durdu. Kasım ayında Ankara’da Eskişehirli bürokrat ve iş insanlarıyla bir toplantı yapılması planlandı.

ESİDER Başkanı Adem Özçelik, Ankara’daki Eskişehir derneğinin yeniden yapılandırıldığını ve genç bir yönetim kadrosuyla Eskişehir’e fayda sağlayacak projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Özçelik, ziyaretin anısına, Eskişehir ve Eskişehirspor’a yaptığı katkılar nedeniyle Hatipoğlu’na bir plaket takdim etti ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.