Tatihten bir yaprak
Tarih Haziran 1972:
Eskişehirspor’un teknik direktörü Aydın Begiter, bu akşam Ankara’daki 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Başbakanlık Kupası Eskişehirspor-Altay maçının ardından siyah-kırmızı renklere veda edecek. Begiter, bugüne kadar hiçbir ücret talep etmeden çalıştığı kulübe, Altay maçında son kez teknik direktörlük yapacak.
Futbolcular, Begiter İçin Sahaya Çıkacak
Futbolcular, Aydın Begiter için bu maçta büyük bir mücadele verecek. Eskişehirspor, Türkiye Ligi’nde 2. sırada yer alırken, Altay’la oynanacak kupa finalini kazanmak amacıyla sahaya çıkacak. Maç, 19 Mayıs Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak.
Başkanlık Kupası İçin Büyük Mücadele
Altay ile oynanacak bu önemli maç, başkanlık kupası için büyük bir fırsat sunuyor. Eskişehirspor’un kazanması durumunda kupa, kulübe kazandırılacak. Futbolcular, bu önemli karşılaşmada zafer için ellerinden geleni yapacak.