AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan’dan Bayram Ziyaretleri

Okullar  büyük  risk altında! Okullar  büyük  risk altında!

Eskişehir - AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, bayramın ilk gününde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Gürhan Albayrak ile birlikte Safiye Gönül Bayar Huzur Evi’ni ziyaret eden Gürcan, “Büyüklerimiz bizlere emanet, her zaman başımızın üzerinde yerleri var” ifadelerini kullandı.

Gürcan’ın bir sonraki durağı devlet korumasındaki çocukların yuvası olan Çocuk Evleri Sitesi oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın şefkatli elinin her daim yanlarında olduğunu belirtti.

Güvenliğimiz için gece gündüz çalışan kolluk kuvvetlerini de unutmayan Gürcan, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş Polis Merkez Amirliği’nde görev yapan personelle bayramlaştı.

Son olarak, Eskişehir Şehir Hastanesi’ni ziyaret eden Gürcan, burada AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve İl Sağlık Hizmetleri Müdürü Yaşar Bildirici ile birlikte sağlık çalışanları ve hastaların bayramını kutladı.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın bayram ziyaretleri, toplumun her kesimine verdiği önemi ve devletin şefkatli yüzünü göstermesi açısından büyük anlam taşıyor.