Gündem

Başarılı Sporculardan Başkan Ataç’a Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsae Yarışmasında takım olarak il 3’üncüsü olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Abone Ol

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsae Yarışmasında takım olarak il 3’üncüsü olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün,  Eskişehir’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsae Yarışması’nda takım olarak il 3’üncüsü olan sporcularla bir araya geldi.

Eskişehir Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 9 kulübün katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Poomsea Yarışmasında takım olarak ve bireysel olarak derece elde eden Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları antrenörleri Süleyman Gümüş eşliğinde Başkan Ataç’ı ziyaret ederek spora ve sporculara verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

“Gençlerimizin gelişimine katkı vermeye devam edeceğiz”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Ataç, “Hepinizi tek tek kutluyorum. Bizim için önemli olan gençlerimizi, çocuklarımızı bu günlere getirebilmek. Hep söylüyorum; yeter ki fırsat verilsin. Bizim gençlerimizin başarılı olamayacağı hiçbir alan olamaz. Bu sadece spor branşları ile kısıtlı değil. Sanatta ve bilimde de geçerli. Bu sebeple çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı vermeye, onlara kendilerini gösterebilecekleri alanlar açmaya devam edeceğiz” dedi.

Yarışmada Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının bireysel olarak elde ettikleri başarılar ise şu şekilde: Yıldız Erkekler Kategorisinde Yavuz Selim Karaoğlan 2’nci, Yıldız Bayan Kategorisinde Define Yaz 3’üncü, Minik Erkek Kategorisinde Recep İlke Demirer 2’nci, Dorukcan Pulukçu 3’üncü, Genç Erkek Kategorisinde Ender Filiz 2’nci, Genç Bayan Kategorisinde Aylin Taş 3’üncü, Büyük Bayan Kategorisinde Ömrüm Helin Yamaç 2’nci ve Cerem Karsak ise 3’üncü oldu.