Siyaset

Bu düşünceler dolayısı ile çok linçe uğradım

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı.

Abone Ol

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti'ye katıldı. Parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK toplantısında taktı. Törenden sonra konuşan Hatipoğlu şunları söyledi; “AK Parti ailesine dahil olmayı bahşettiği için huzurlarınızda sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürü bir borç bilirim. Sizi mahçup etmemek için ülkemizi milletimizi canımı dişime takarak hizmet etmek hayat düsturum olacaktır. Devlet adamı ciddiyeti ile süreci yürüten Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala beyfendiye, Ak Parti Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan’a, Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank Beyfendiye çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse ben deniz Balkan göçmeni bir ailenin evladı olarak Eskişehir’de doğdum büyüdüm.  Ailemizin 3. Kuşak temsilcisiyim ve sanayiciyim.

Gönlüm isterdiki siyasi yolculuğum burada sizlerle sayın cumhurbaşkanımızın himayesinde başlasaydı keşke..

Aylardır her bulduğum fırsatta belirttiğim üzere, Kızıl Elma ülküsünün, Türkiye’nin küresel bir güç kalmasının, devletimizin iç ve dış, tehditlerin ivedilikle bertaraf edilmesini, şer odaklarının  yok edilmesinin tek koşulu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kuvai milliye ruhunun vücut bulmuş hali cumhur ittifakı saflarında bir araya gelmektir.

Devletimizin bekası gereği de yapılması gereken budur. Bu düşünceler dolayısı ile çok linçe uğradım. Doğrudan bir karış geri adım atmadım. Bugünde onurla gururla sizlerleyim.

Rabbime dua ederim çıktığım yolda beni mahçup etmesin. Milletimize ve çok sevdiğim Eskişehir’e sizlerle birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.”