Eskişehir Dost Dernekler Federasyonu, Bursa Valiliği görevine atanan Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Federasyon Genel Başkanı Ayhan Arslan öncülüğündeki heyet, Ayyıldız'a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Ünlüce, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi Başkan Ünlüce, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Erol Ayyıldız, 2020-2023 yılları arasında Eskişehir Valiliği görevini başarıyla yürütmüş, ardından Emniyet Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Valisi olarak atanan Ayyıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyette, Eskişehir Dost Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakan Duman, Başkan Vekili Halis Toprak, Kütahya Dernek Başkan Vekili Ferah Özkara, Ağrı Dernek Başkanı Cemil Nazlı, Muş Dernek Başkanı Ayhan Taşçı, Siirt Vakfı Başkanı Mubin İnan, Gaziantep Dernek Başkanı Metin Özabuş gibi isimler yer aldı. Ayrıca birçok STK başkanı da ziyarete katıldı.

Ziyaret sırasında, Ayhan Arslan, Ayyıldız'ın Eskişehir'de gösterdiği üstün hizmetlerinden ve STK'larla kurduğu güçlü ilişkilerden övgüyle bahsetti. Arslan, "Sayın Valimiz her zaman vatandaşlarımızın yanında oldu ve Eskişehir'de önemli projelere imza attı. Kendisine Bursa'daki yeni görevinde de başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.