19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Eskişehir Muhtarlar Derneği ve İç Anadolu Muhtarlar Konfederasyonu, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi, Odunpazarı Muhtarlar Derneği Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal’ı ziyaret etti.

Astsubaylar emeklilik maaşında iyileştirme istiyor Astsubaylar emeklilik maaşında iyileştirme istiyor

Eskişehir Muhtarlar Derneği ve İç Anadolu Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hasan Güler, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Mustafa Gazi Uzun, Odunpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Gündoğan ve yönetim kurulu üyeleri 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal’la bir araya geldi.

Konuklarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Vekili Hasan Ünal, muhtarlık görevinin büyük bir özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Demokrasimizin önde gelen temsilcileri olarak sizler belediyelerle, kamu kurumlarıyla, halk arasında çok güzel bağlar kurmamızı sağlıyorsunuz. Her zaman birlikte el ele çalışacağız. Sizlerin nezdinde bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Muhtarlar da Hasan Ünal’a nazik misafirperverliği için teşekkür ederek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine her konuda büyük destek olduklarını söyledi.