Gündem

Cesur ve fedakâr vatanseverlerin etkileyici hikâyesi: Mahsusa Tabii'de!

Abone Ol

Trablusgarp günlerinde doğan Teşkilat-ı Mahsusa’nın dikkat çeken hikayesi Raif İnan ve Uğur Veli yapımcılığında izleyicilere anlatılıyor. ‘’Tereddüt etmeyen, cesur ve fedakâr vatanseverlerin etkileyici hikâyesi, uzun uğraşlar sonucu “Mahsusa” projesine dönüştü’’ diyen Raif İnan dizinin dikkat çeken konusunu vurguladı. Zenci Musa ve Leyla'nın aşkını da konu alacak olan dizi de Zenci Musa karakterini Phil Anthony Oyemah canlandıracak.

Raif İnan’ın da yapımcıları arasında bulunduğu Mahsusa dizisi yüzeysel olarak bilinen Trablusgarp Savaşı hakkında detayları öne çıkarıyor. Trablusgarb savaşı yıllarını, vatanseverlerin zorlu ve çetin mücadelesini konu alan Mahsusa’da büyük bir aşk hikayesi de izleyicileri bekliyor.

Raif İnan ve Uğur Veli Yapımcılığında Çekilen Mahsusa, Tabii’de!

Yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli’nin yaptığı Mahsusa, Tabii dijital platformunda izleyiciyle buluşuyor. Trablusgarb çöllerinde vatan uğruna girilen inanılmaz mücadelenin şimdiye kadar işlenmemiş taraflarıyla izleyiciye aktarılacağı dizi, döneme damga vurmuş isimlerinden Zenci Musa ve Leyla’nın aşkını da konu alacak. Mahsusa dizisi Leyla karakterini de Öykü Çelik canlandıracak.

Dizi’nin oyuncu kadrosunda Baki Çitftçi, Baran Akbulut, Mert Carim, Kenan Çoban, Asir Gündoğdu, Hüseyin Baylan, Emre Törün , Sera Tokdemir, Münircan Doruk, Mehmet Emin Kadıhan, Ersin Olgaç , Oben Onur, Sefa Zengin, Abdül Süsler, Şahverdi Ali Eren, Kamil Güler, Soner Türker,Selehattin Bel yer alıyor.