Siyaset

CHP İl Başkanlığı'nda devir teslim

Geçtiğimiz pazar gerçekleşen CHP İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Talat Yalaz’ın devir teslim töreni CHP İl Başkanlığı binası önünde gerçekleşti.

Abone Ol

Törene CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, eski CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Eskişehir il yönetim üyeleri ve partili mensupları katıldı.
“Genç ve Kadın Ağırlık Yönetim Kurulumuzla Hazırız”
Bunu bir bayrak yarışı olarak nitelendiren Yalaz, bundan sonra bu bayrağı yönetim kurulu üyeleriyle beraber taşıyarak, hep birlikte çok güzel işler yapacaklarının sözünü verdi. Yalaz, “Bu görevi bize sizler verdiniz. Bu görevin gereklerinin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Yönetim kurulumuz 10 kadın ve 10 erkek üyeden oluşuyor. Ayrıca 30 yaş altı 10 tane üyemiz var. Yani genç ve kadın ağırlıklı bir yönetim kurulumuz var. Gençlerimizin enerjisiyle bütün şehri donatacağız. Kadınlarımızla bu şehri cadde cadde, sokak sokak kazanacağız hiç şüpheniz olmasın. Desteğinizi bizden esirgemeyin, hep birlikte çok güzel işler yapacağız ve önümüzdeki bütün seçimleri başarıyla geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 
Mazbatasını almasıyla beraber görevinin resmileştiğini belirten Yalan, “Birleştirici, bütünleştirici çalışkan bir ekiple birlikte Eskişehir’de güzel şeyler olacak. Çalışkan bir Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte bu şehrin bütün sokaklarında, mahallelerinde çalışmalar yapacağız. Yerel seçimlerde ciddi bir başarı göstereceğiz. Bütün partimize, şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
“Her Zaman Arkanızdayız”
Devir teslim töreninde konuşan eski İl Başkanı Recep Taşel, “"Bugün burada bir görev tesliminde bir arada bulunuyoruz. Bizim 23 Şubat 2020'de başlayan yolculuğumuz kazasız belasız sonuçlandı. Bunu bir bayrak yarışı olarak değerlendiririz. Sayın Talat Yalaz, yönetimiyle beraber başarıyla yönetirler diye düşünüyorum. Önümüzdeki yerel seçimler tarihi derecede önemli. Eskişehir büyük bir kazanım. Ben bu görevi başarıyla yapacağınıza inanıyorum. Başarılar diliyorum, her zaman arkanızdayız" diyerek Yalaz’a desteğini dile getirdi. 
Tören sonunda yeni İl Başkanı Talat Yalaz, eski dönem İl Başkanı Recep Taşel ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim ederken, Taşel ve yönetim kurulu da Yalaz’a çiçek takdim etti.