Alperen Ocakları üyeleri adliye önünde bir araya gelerek Narin’in öldürülmesi ile ilgili açıklama yaparak idam istediler.  

Alperen Ocakları Eskişehir Şube Başkanı Ali Mücahit Destici yaptığı açıklamada, “BBP il başkanım, MKYK üyelerim, basınımızın güzide mensupları, birliğimizin dirliğimizin kimliğimizin teminatı kıymetli Alperenler…!

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Yaklaşık 3 hafta süren yoğun aramalar sonrasında, Diyarbakır Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız, hepimizin yüreğini yakmış, tüm Türk halkının vicdanında büyük bir üzüntüye neden olmuştur.

Şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın dediği gibi:
“Çocukların ırzına geçip onu boğup, kör kuyuya atan, ‘Zevk için adamın başına pompalı tüfekle sıkıp dağıttım,’ diyeni idam ederiz. Başka yolu yok."

Diyarbakır'daki malum olayın yaşanmasının hemen ardından sosyal medya hesaplarında “Yaşasın Cezaevi Katliamı” başlıklı yazılar, ülkemizdeki adalet sisteminde bu suçluların hak ettiği cezanın olmadığının kanıtıdır. İnsanlar adaleti devletin mahkemesinden değil, cezaevindeki başka bir suçludan beklemektedir. Oysa adaleti başka kişilerden değil, mahkemelerimizden istiyoruz.

Pazar yeri sorununu ya çözün, ya çözün! Pazar yeri sorununu ya çözün, ya çözün!

Bizler, kuşu öldüğü için yas tutan bir çocuğa taziyeye giden bir peygamberin ümmetiyiz. Çocuklarımız, bizlere peygamberimizin emanetidir. Onları korumak, her Müslüman’ın başlıca görevidir. Bizler Alperen Ocakları olarak, çocuklara yönelik istismara karşı her zaman en sert tepkiyi koyanlardan olacağız. Zulmün ve haksızlığın her zaman karşısında duracağız.

Zamanında 2 milyon imza toplayarak idamın geri gelmesi için Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin 1 Ekim 2018’de Meclis’e sunduğu ve Cumhurbaşkanımızın ‘Önüme gelirse imzalarım’ dediği idam cezası için geç kalınmamalı ve bir an önce harekete geçilmelidir.

Buradan tüm devlet büyüklerimizi, gereken en sert önlemleri almaya çağırıyoruz. Cezaların çok daha caydırıcı olması gerektiği, bu son olayda bir kez daha görülmüştür. En kesin ve net şekilde idam cezasının getirilmesini istiyoruz. Bu uğurda yapılacak her türlü çalışmaya gereken desteği vereceğimizi bir kez daha tekrarlıyoruz.

Allah'ın emrettiği kurallara uymak, peygamberin yaptığını tatbik etmek biz İslam toplumları için kurtuluş reçetesidir. Bizim inandığımız sistemde, bir masumun canına kıyıldığında darağacında sallanan zalimleri görmek vardır. Bu yüzden çocuk katilleri için idam istiyoruz.”