Gündem

Cumhuriyet kupasında çeyrek final heyecanı

Abone Ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası” çeyrek final heyecanına sahne oldu. Turnuvada takımlar şampiyonluk mücadelesi verirken, çeyrek final karşılaşmalarında 17 gol atıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Belediye Çalışanları Futbol Turnuvası” ESKİ Futbol Sahasında devam ediyor.
Bu yıl 18’inci kez düzenlenen turnuvada Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi personelinden oluşan 14 takım yer alıyor. Belediye çalışanlarının yeşil sahada ter döktüğü turnuvanın çeyrek final maçları büyük heyecana sahne oldu. Çalışanların sporun rekabetçi ve aynı zamanda fairplay ruhuna uygun şekilde mücadele ettiği karşılaşmalarda adeta gol yağmuru yaşandı.

17 golün atıldığı çeyrek final mücadelelerinde şu sonuçlar alındı:  “KENTAŞ: 0 – EBB Başkanlık: 3, Odunpazarı Başkanlık: 4 – Odunpazarı Park: 0, ESTRAM: 1 – EBB Bakım Onarım: 0, EBB Toplu Taşıma: 0 – EBB Park Bahçeler: 9.”

23 Ekim Çarşamba günü ise turnuvanın yarı finalinde“EBB Başkanlık – Odunpazarı Başkanlık ile karşılaşırken, ESTRAM ile EBB Park Bahçeler” karşılaşacak. Büyük heyecan, 25 Ekim Cuma günü gerçekleşecek final maçı ve kupa töreni ile tamamlanacak.