Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 10 ocak Çalışan Gazeteciler gününde yaptığı açıklamada sağlığı ile ilgili  çıkartılan söylentilere sert tepki gösterdi. Ataç, “

3 belediye olarak düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğimizde sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum.

2023, hepimiz için zor bir seneydi. Deprem felaketi, sel olayları, ekonomik zorluklar ile kötü bir yılı geride bıraktık.

Sizler de çok iyi biliyorsunuz, yıllardır devam eden ilkeli yerel yönetim anlayışımız ile bu kentte önemli başarılara imza attık.

Veli Görkem Pala Görevini Bıraktı Veli Görkem Pala Görevini Bıraktı

Ortaya bir kent kimliği, kent kültürü çıkardık.

Bu kent sosyal belediyecilikte markadır, marka olmaya da devam edecektir. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve  Cumhuriyet Halk Partimizin ilkeleri ışığında, aydınlık kent olma kararlılığında ilerlemeye devam edecektir. Cumhuriyet kenti Eskişehir ilkelerinden vazgeçmeyecektir.

Eskişehir… Bu şehir vefanın şehridir. Sağduyulu, hoşgörülü bir şehirdir.

Yalan, dolan, iftira gibi çirkinliklerin bu şehirde geçerliliği yoktur.

Büyüğünü küçüğünü bilen ve saygıda kusur etmeyen insanların şehridir Eskişehir.

Varlığı ile böbürlenmeyen, mütevazı insanların şehridir.

Her şeyi para ile satın alabileceğine inananların değil, birbirine yürekleri ile bağlı insanların şehridir.

Eskişehirliler, aydın ve hoşgörülü olduğu kadar zekidir ve her şeyin farkındadır. Bugüne kadar da bu tür oyunlara asla fırsat vermemiştir.

Bu şehirde insanlar değerleri için yaşar.

Sizler de basın emekçileri olarak bu değerlere ve kentimizin belleğine katkı sunabilmek adına, fedakarca çalışıyorsunuz. Dualarım sizlerle. Allah sizi adaletsiz siyasi iradenin şerrinden korusun.

Ve bu şehire, bahsettiğim değerler için sizler çok önemlisiniz.

Eskişehir her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Bizler 20 yıldır bunun bilinciyle çalışıyor ve hemşehrilerimize nitelikli hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Bu gayret ve çabamıza da  devam edeceğiz. Şehrimize hizmet etmek ibadettir, onurdur.

Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun, aramızdan ayrılan basın emekçilerine selam olsun.

Unutmadan son bir şey ilave edeyim; sağlık durumum ile ilgili merakı gidereyim; gördüğünüz gibi son derece sağlıklıyım. Sıhhatim de keyfim de gayet yerinde.

Her hastalığın tedavisi vardır. Ama bu dedikoduları yayanlar ahlaksız, namert, korkak, çukur, tetikçi, yaratık yani bunların tedavisi mümkün olmayan zavallılardır. Onları Allah’a havale ediyorum.

Yolumuz açık ve aydınlık olsun.