Yaşam

El ele verip çocuklarımıza destek olalım

Abone Ol

Eskişehir Gordion Rotary Kulübü, her sene düzenlediği 2.El Pazarı ile bu yıl deprem bölgesindeki çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için 28 Eylül Cumartesi günü Hanımeli Sokak’ta bir araya geldi.

Geleneksel hale gelen ve 2024 yılında dördüncüsü düzenlenen 2. El Pazarı, Eskişehir halkı tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz senelerde; kelebek hastalığı olan çocuklara ilaç yardımı ve çocuk onkoloji bölümüne tıbbi cihaz bağışlarında bulunan Eskişehir Gordion Rotary Kulübü, bu yılda deprem bölgesindeki çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için bir araya geldi. Eskişehir Gordion Rotary Kulüp Başkanı Merve Edizkan Cihan; “Biz Gordion Rotary Kulübü olarak 2430. Bölgeye dahiliz. Bölgemiz dahilinde elde ettiğimiz gelir deprem bölgesindeki çocuklarımıza eğitim bursu olarak verilecek.” dedi.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Proje kapsamında kullanılmış kıyafetleri dönüştürerek sürdürülebilir bir proje gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Başkan Cihan; “Buradan kıyafet alan vatandaşlarımız, hem uygun fiyatlı kıyafetlere ulaşıyor hem de çocuklarımıza destek oluyor. Bizde Gordion Rotary Kulübü olarak elde ettiğimiz gelirle daha fazla çocuğa ulaşıp, çocuklarımıza yönelik farklı farklı projeler gerçekleştirebiliyoruz. Bizi bu etkinlikte, projede yalnız bırakmadıkları için Eskişehir halkına kulübüm ve kendi adıma çok teşekkür ederim.” şeklinde ifadelerde bulundu.