Alış-Veriş/İş dünyası

Erkek Pantolon Fiyatları

Abone Ol

Erkek pantolonları sunduğu şıklık ve rahatlık ölçüsünde rağbet görür. Buna ilave edilebilecek bir başka unsur ise kalitedir. Ancak kalite sadece kumaş kalitesi, dikiş kalitesi veya tasarım detayları ile açıklanabilecek bir şey değildir. Kaliteli bir pantolondan söz edilecekse toplam kalitenin, yani hem kumaşın hem dikişin hem de tasarım ve uygulamanın en üst kalite seviyesini yansıtması gerekir.

Bu bileşenlerin birlikte değerlendirilmesi ile erkek pantolon fiyatları ile ilgili bir kıyaslama yapmak ve gerçekçi alışveriş değerine ulaşmak mümkün olacaktır. Aksi halde yapılacak kıyaslamaların ayağının yere bastığı söylenemez. Bu noktada erkek pantolon modellerinden söz etmek kişisel tercihler ile fiyat ilişkisini ortaya koyması bakımından değerli olabilir.

Regular Kesim Pantolon Modelleri

Erkekler için tasarlanan regular pantolon modelleri rahatlıkları ile bilinen ürünlerdir. Regular kesime sahip ürünlerin adı çoğu zaman pamuk ve kadife kumaş ile anılmakla birlikte diğer kumaş modelleri de üretiminde kullanılır. Standart kalıplarla çalışılan erkek regular pantolon modellerinde genellikle yumuşak ve esnek kumaş türevlerinden kaynaklanan rahatlık tercih edilmelerini sağlar.

Slim Fit Pantolon Modelleri

Dar kesim veya dar kalıp olarak dilimize uyarlanabilecek olan erkek slim pantolon modelleri, günlük kullanımda şıklığa önem verenlerin tercihi olmaktadır. Genellikle pamuk içeriği yüksek olan kumaşların seçimi sayesinde her türden kullanım amacına yönelik işlenmesi mümkün olur. Kendine güvenen, stil sahibi bir şıklığa her koşulda erişebilen kişiler için slim fit pantolonlar vazgeçilmez ürünler arasında sayılabilir.

Casual Pantolon Modelleri

Casual pantolon kategorisi farklı kumaş türlerinin en çok rastlandığı alan olabilir. Casual başlığı altında olmakla birlikte aynı zamanda regular, slim, klasik gibi pek çok kesim modelinde ürün ile karşılaşmak mümkündür. Burada önemli olan hangi ürün ile giyim tarzının uyuştuğu ve böyle bir ürüne biçilen fiyat olmaktadır.

Chino Pantolon Modelleri

Chino pantolonlar genel olarak pamuk ağırlıklı kumaştan üretilen ürünlerdir. Ancak buradaki önemli detay ince ve hafif yapılı olmakla birlikte oldukça dayanıklı olmasıdır.Bu sayede rahatına düşkün erkeklerin tercihi olmayı başarır. Özellikle sıcak mevsimlerde sağladığı rahatlık ve esneklik son derece önemlidir.

Kadife Pantolon Modelleri

Kadife olarak adlandırılan kumaşlardaki pamuk içeriği oldukça yüksektir. Bu sayede elde edilen rahatlık erkeklerin pantolon tercihlerinde önemli rol oynar. Özellikle kışın soğuk havalarda sağladığı sıcaklık hissi kadife pantolon modellerinin en önemli detayıdır. Kadife pantolon modelleri için kalıplar hazırlanırken hem regular hem de slim fit olarak kesim yapılır.

Keten Pantolon Modelleri

Doğal olmasının yanı sıra dayanıklı bir yapıya sahip olan keten kumaşlar erkek pantolon modelleri söz konusu olduğunda sıklıkla tercih edilir. Cilde nefes aldıran dokusunun yanı sıra sunduğu şıklık ile kumaş çeşitleri arasında önemli bir yere sahiptir. Ayrıca pek çok bileşen ile rahat ve uyumlu kombinlenmesi de bir başka önemli avantajı sayılabilir.

Erkek Pantolon Fiyatları ile Modeller Arasındaki İlişki

Yukarıda ifade edilen pantolon modelleri kumaşından dikişine, tasarımından kalıbına ve kesimine pek çok önemli detay içerir. Bunların her birisi fiyatı doğrudan etkileyen önemli maddi bileşenlere sahiptir. Her üreticiye ait farklı maliyet unsurlarının olduğu göz önüne alınırsa modeller ve markalar arasında kalitenin yanı sıra fiyat farklılıklarının da olması kaçınılmaz olacaktır.