Gündem

ESİDER Başkanı Adem Özçelik’ten Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye Ziyaret

ESİDER Başkanı Adem Özçelik’ten Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’ye Ziyaret

Abone Ol

ESİDER (Eskişehir İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği) Başkanı Adem Özçelik, ESİDER Koordinatörü Erol Coşkun ve Eski Çankaya Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ziya Burhaneddin Güvenç, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sadak da hazır bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan ESİDER Başkanı Adem Özçelik, tarım ve hayvancılıkla ilgili projeler üzerinde verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sivrihisar ilçesi ve bölge halkı için derneğimiz adına hayırlı olacak projeler geliştireceğiz. ESİDER olarak Eskişehir ve ilçeleri için proje üretmek ve bölgeye artı katma değer sağlamak için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Görüşmenin ardından kısa bir Sivrihisar turu gerçekleştiren heyet, misafirperverliğinden dolayı Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'ye teşekkür etti. ESİDER Başkanı Özçelik, proje bazlı çalışmaların bölge ilçeleriyle artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

ESİDER, Eskişehir ve ilçeleri için sürdürülebilir projeler geliştirerek bölgeye katma değer üretmeye odaklanıyor.