Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKERDER) Başkan Vekili Abdulbaki Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sefa Yılmaz ile Aytekin Atasoyu, SGK Yunus Emre Merkez Müdürü Adem Önal'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında dernek çalışmaları hakkında bilgi veren heyet, Önal’a günün anısına bir hediye takdim etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Vekili Abdulbaki Tekin, ESKERDER’in Eskişehir’deki Erzurumluları bir araya getirme misyonunu üstlendiğini belirterek, “Amacımız Erzurum’un zengin kültürel mirasını Eskişehir’de tanıtmak ve bu kültürü genç kuşaklara aktarmaktır. Aynı zamanda Eskişehir’de yaşayan Erzurumluların birlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek için çaba gösteriyoruz” dedi. Tekin, Adem Önal’ın Eskişehir’de görev yapan kıymetli bir bürokrat olduğuna vurgu yaparak, “Adem Müdürümüz, hemşerilerimizin haklarını gözeten ve faaliyetlerimize destek veren önemli bir isimdir. Kendisinin misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tekin ayrıca, ESKERDER’e üyeliğin yalnızca bir imzadan ibaret olmadığını belirterek, “Bizim için üyelik, Erzurumlu hemşerilerimizin hak ve menfaatlerini koruma görevini üstlenmektir” dedi.

Tekstil Üretim ve Tasarım Merkezi açıldı Tekstil Üretim ve Tasarım Merkezi açıldı

SGK Yunus Emre Merkez Müdürü Adem Önal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ESKERDER’e çalışmalarında başarılar diledi. Önal, derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve destek vermeye devam edeceğini ifade etti.