ETO’dan Fransa ile iş birliği toplantısı ETO’dan Fransa ile iş birliği toplantısı

TÜFAD'ın 03.06.2024 tarihinde gerçekleşen TÜFAD olağan genel kurulunda, göreve gelen Ahmet Bingöl ve ekibi görev dağılımı gerçekleştirdi. 

 Kongreyi demokratik bir ortamda, seviyeli ve düzeyli bir şekilde tamamladıklarını hatırlatan Bingöl, "Seçim süreci bitmiştir ve biz, TÜFAD'ın çıtasını daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz.

 Yeniden bu göreve layık görülmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Kongremizin demokratik ve seviyeli bir ortamda gerçekleşmesi, hepimizin TÜFAD'a olan bağlılığının bir göstergesidir. Seçim süreci sona erdi ve artık hep birlikte çalışarak TÜFAD'ı daha ileriye taşıma zamanıdır. Küskünlükler ve kırgınlıklar olmadan, hep birlikte daha güçlü bir TÜFAD için çalışacağız.

Bize ulaşan sorun ve sıkıntılara çözüm bulmaya hazırız. Seçimden sonra arkamızda küskünler ve kırgınlıklar bırakmak istemiyoruz. Birlikte hareket etmeyi önemsiyoruz. Hatalar her zaman olabilir; önemli olan bunları telafi etmektir. Kimseye karşı art niyetimiz ve önyargımız yoktur. Projeleri olan antrenörlerimize kapılarımız sonuna kadar açık. Toplantılarımıza katılmak isteyen herkese de kapımız sonuna kadar açık. Kısacası, TÜFAD'a katkı sunacak herkese kapımız açıktır.

'Ben değil, biz olalım. Birlikte bir şeyler başaralım' istiyoruz. Bu yüzden 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' diyoruz. Tüm antrenör arkadaşlarımız ile birlikte TÜFAD emin ellerde."

Yönetim kurulumuz, yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını şu şekilde belirlendi. 

  • Başkan: Ahmet Bingöl
  • Teknik Başkan: Cengiz Seçsev
  • İdari As Başkan: Yunus Çal
  • Genel Sekreter: Erdal Küçükkaya
  • Sayman: Mustafa Ağar
  • Veznedar: Erol Şahin