Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Kurban Bayramı kapsamında şehit ailelerine anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Topçu Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik ve Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in aileleriyle bir araya gelen Aksoy çifti, bayramlarını kutladı ve acılarını paylaştı.

İlk Ziyaret Kurtuluş Mahallesine

Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, ilk olarak 2004 yılının Ekim ayında Şırnak Cudi Dağı'nda terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Topçu Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik'in Kurtuluş Mahallesi'ndeki evine ziyarette bulundu. Burada, şehidin ailesiyle yüz yüze görüşen Aksoy çifti, onların bayramını kutladı ve destek mesajları verdi.

Şeker Mahallesindeki Ziyaret

Daha sonra Kayseri'de bu yıl 5 Haziran'da eğitim uçuşu sırasında yaşanan kaza sonucu şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in Şeker Mahallesi'ndeki baba ocağına geçen Vali Aksoy ve eşi, burada da şehidin ailesiyle görüştü. Aileyle bir araya gelen Aksoy çifti, bayram sevincini paylaşarak, şehit ailesine moral ve destek oldu.

Ayşenur bir barış aktivistiydi Ayşenur bir barış aktivistiydi

Şehit Ailelerine Destek Mesajı

Ziyaretler sırasında şehit ailelerinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, şehit ailelerine her zaman destek olmanın önemine vurgu yaptı. Ziyaretlerin sonunda ailelerle toplu fotoğraf çektiren Aksoy çifti, şehitlerin anısını yaşatmanın önemine dikkat çekti.