Eskişehir’de meteorolojinin de uyarısını yaptığı sağanak yağış etkili olurken, araç ve yaya ulaşımında sıkıntılar yaşandı. Araç sürücüleri dikkatli seyrederken, yaya vatandaşlar ıslanmamak için çeşitli tedbirler aldı.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahmin ettiği üzere bugün Eskişehir’de sağanak yağış etkili oldu. Öğlen saatlerine doğru gökyüzü kapanıp şimşek sesleri duyulurken, bir süre sonra yağış başladı. Zaman zaman şiddetini arttıran yağışlar sonucunda yollar su birikintileri ile kaplanırken, yaya vatandaşlar üzerlerine poşet geçirerek ve yağmurluk giyerek ıslanmamaya çalıştı. Yağışların yarın öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
Eskişehir’de yağmur bir anda bastırdı
Eskişehir’de meteorolojinin de uyarısını yaptığı sağanak yağış etkili olurken, araç ve yaya ulaşımında sıkıntılar yaşandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İşte gerçek Eskişehirli kral Orhan Gazi Vural’ın görüntüsü
3 ay önce evlendiği eşinin ardından kendisi de hayatını kaybetti
Eskişehirsporlu 7 futbolcuya disiplin kuruluna sevk
Eskişehirspor’dan TFF’nin Bahis Soruşturmasına Tepki
Ceza için tam da bu hafta mı beklendi?
Sağlıkçılara yapılan o operasyonda 8 tutuklama




