Gündem

Eskişehirli kadınlardan eğlenceli Zumba etkinliği

Abone Ol

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı yaz kursları kapsamında oluşturulan Zumba Kursu yapılan kapanış etkinliği ile sona erdi. Tepebaşı Belediyesi Pilates ve Zumba Eğitmeni Gülçin Kıran eğitmenliğinde yapılan kurs yoğun ilgi gördü.
Su Sporları Merkezi’nde bir araya gelen kadınlar, yaz boyunca öğrendikleri hareketlerle açık havada dans etmenin keyfini çıkardılar. 
Zumbanın sadece bir dans olmadığını ifade eden Eğitmen Gülçin Kıran, “zumba egzersizi kalorileri yakan, vücudunuzu şekillendiren dans etmekten çok ötede, adeta saklı kalmış bir egzersiz görevi gören saf bir enerjidir. Zumbayı diğer danslardan ayıran en önemli özelliği de budur. Bu dansı yapmaya başladığınız zaman, aslında fark etmeden çok sıkı bir jimnastik programına da başlamış olursunuz. Tepebaşı Belediyesi Kurs Merkezimizde her yaştan kadınların katılımıyla kursumuza başladık. Yaz boyunca eğlenceli ve sağlıklı hareketlerle güzel zaman geçirdik. Kursiyerlerimizin yoğun ilgisi oldu. Yaz boyunca kursu aksatmadan devam ettiler. Çok teşekkür ediyorum. Bu dansa ilgi duyan bütün kadınları güz dönemi kurslarımıza bekliyoruz.”