Ak Parti İl başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin instigram'ın engellenmesi sonrası yaptığı, “Biz belediye olarak istemediğimiz insanlar su kullanıyor diye suları tümden keselim mi?” açıklamasına tepki gösterdi. Albayrak, "Bu nasıl bir tabirdir? Belediye olarak istemediğiniz insanlardan kasıt size oy vermeyenler midir? Veyahut Eskişehirliler bu tabirden ne anlamalıdır? Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanına ilkokul seviyesindeki bu sözler hiç mi hiç yakışmıyor…  
 
Instagram’ın kısıtlanma sebebi Filistin’de yapılan katliamlara karşı uygulanan çifte standarttır. Bu ayan beyan bellidir. Ayrıca devletimizin belirttiği üzere katalog suçlara bu tarz sosyal medya şirketleri harfiyen uymak zorundadır. Türkiye bir hukuk devletidir. Uymayanlar sonuçlarına katlanır. Buradan farklı anlamlar çıkarma çabası komiktir. 
 
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce hanımefendiye instagram vb. ülke gündemindeki konularla ilgilenmek yerine belediyede çalışan 3000 emekçi kardeşimizin talepleriyle ilgilenmesini tavsiye ediyoruz. Seçim öncesi herkese mavi boncuk dağıtıp, seçim bittiğinde; görmedim, duymadım, bilmiyorum moduna girilmemelidir."

Ayşe Ünlüce ne demişti?

Alpu Ovası’nda tehlike çanları Alpu Ovası’nda tehlike çanları

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce sosyal medya paylaşımında, "Biz belediye olarak istemediğimiz insanlar su kullanıyor diye suları tümden keselim mi? Doğru olur mu? Keyfi nedenlerle bir sosyal mecrayı erişime kapatmanın da bundan farkı yok. 21. yüzyılda çoktan aşmamız gereken bir eşik bu. Uzatmanın kimseye faydası yok! Kararı alanlar dahil."