Eskişehirspor 2024/2025 Sezonu Kombineleri Satışa Sunuldu! Eskişehirspor 2024/2025 Sezonu Kombineleri Satışa Sunuldu!

Eskişehirspor Stadyum Tahsis Protokolü İmzalandı

Bugün, Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda Eskişehirspor için önemli bir gelişme yaşandı. Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok ve kulübün  yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, Stadyum Tahsis Protokolü imzalandı.

Eskişehirspor’a ve şehre büyük fayda sağlayacak olan bu protokolün imzalanmasının ardından, Kulüp Başkanı Ulaş Entok yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor’umuza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Katkılarından dolayı Sn. Osman Ercan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu ise, "Bugün, Yeni Atatürk Stadyumu’nda Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Osman Ercan, Kulüp Başkanımız Ulaş Entok, ve değerli Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Stadyum Tahsis Protokolü’nü imzaladık. Eskişehirspor’umuza, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Katkılarından dolayı Sn. Osman Ercan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Bu gelişme, Eskişehirspor camiası için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve kulübün gelecekteki çalışmalarına güç katması bekleniyor