Spor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nde bayrak değişimi

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği'nde Başkanlık Değişimi: Murat Diri Görevi Abdullah Yalavuz'a Devretti*

Abone Ol

*Taraftarlar Birliği Derneği'nde Başkanlık Değişimi: Murat Diri Görevi Abdullah Yalavuz'a Devretti*

  Eskişehir Taraftarlar Birliği Derneği,  düzenlenen basın toplantısıyla başkanlık görevinde önemli bir değişiklik yaşadı. Uzun süredir dernek başkanlığı görevini yürüten Murat Diri, görevini Abdullah Yalavuz'a devretti.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Murat Diri, başkanlık sürecinde edindiği deneyim ve yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Diri, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Bugün burada, büyük bir onurla yürüttüğüm başkanlık görevimi devretmenin gururunu yaşıyorum. Eskişehir Taraftarlar Birliği Derneği olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. Bu süre zarfında pek çok zorlukla karşılaştık, ancak her seferinde taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlukların üstesinden geldik. Abdullah Yalavuz’un bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağına inancım tam. Kendisine ve tüm taraftarlarımıza başarılar diliyorum."

Ardından söz alan yeni başkan Abdullah Yalavuz, Diri'ye teşekkür ederek, görevi devralmanın kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Yalavuz, konuşmasında şunları dile getirdi: "Murat Diri’nin ardından bu görevi devralmak büyük bir sorumluluk ve onur. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarlar Birliği olarak daha da güçleneceğiz, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Hep birlikte, Eskişehirspor’un başarısı için çalışacağız."

Devir teslim töreni, yeni başkan Abdullah Yalavuz'un katılımcılara teşekkür etmesi ve taraftarlara yönelik birlik mesajı vermesiyle sona erdi.