Spor

Eskişehirspor'da iki önemli adım için sona yaklaşıldı

Eskişehirspor Kulübü, 10 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan önemli kararları kamuoyuyla paylaştı.

Abone Ol

Eskişehirspor Kulübü, 10 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan önemli kararları kamuoyuyla paylaştı. Yönetim, kulübün mali durumundan tesislerin kullanımına kadar birçok konuda stratejik adımlar atmayı planlıyor.

Başkan Ulaş Entok, açılış konuşmasında kulübün mevcut durumu ve hedeflerine dair değerlendirmelerde bulundu. Özellikle kulübün mali yapısının güçlendirilmesi amacıyla şehir içi reklam alanları ve sponsorluk anlaşmaları gibi projelerin gündeme alındığı belirtildi. Mali Asbaşkan İhsan Alp, futbolculara ve teknik ekibe yapılan prim ödemeleri konusunda bilgi verirken, gelecek ödemelerin planlanmasına dair kararlar alındı.

Toplantıda ayrıca, takımın son durumu hakkında Teknik Asbaşkanlar Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter bilgi verirken, altyapı çalışmaları konusunda da kapsamlı bir sunum yapıldı. Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Eray Saygı, genç oyuncuların gelişimi ve altyapı faaliyetlerinin kulübün geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nun kulübe tahsisi konusundaki görüşmelerin tamamlandığı belirtilirken, Vali Hanefi Demirkol tesislerinin kulübe tahsisi için Eskişehir Valiliği ile yapılan görüşmelerin de olumlu ilerlediği açıklandı.

Eskişehirspor’un, 12 Ekim’de Homurlu 1951 Spor ile oynayacağı maç için Mersin’e hareket edeceği de toplantı sonunda duyuruldu.

Kulüp yönetimi, önümüzdeki dönemde mali yapıyı güçlendirmek ve sportif başarıyı artırmak adına çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, taraftarları kulüple iletişimde kalmaya davet etti.