U18 Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu U18 Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu

Eskişehirspor yönetim kurulu yaptığı toplantının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan yazılı açıklamada, “Yönetim kurulu Toplantısı, Kulüp Başkanımız Ulaş Entok’un açılış konuşması ile başladı. Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanlarımız Eray Saygı ve Ümit Şapçı tarafından 13-14 Temmuz’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’mizde gerçekleşecek olan “Yaşasın Altyapı” turnuvası, diğer altyapı projelerimiz, genç oyuncu gelişim programları ve gelecekteki planlamalar hakkında bir sunum yapıldı.

Teknik Asbaşkanlarımız Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter tarafından sezon planlaması, transfer faaliyetleri, Teknik Direktörümüz Ergun Ortakcı’nın da onayıyla prensipte anlaşılmış futbolcular ve devam eden görüşmeler hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Kulübün finansal sürdürülebilirliğini artırmak amacıyla kaynak yaratacak projeler değerlendirildi. Toplantıda, led reklam, loca ve kuşak reklamlarının fiyatları, yeni sponsorluk anlaşmaları, pazarlama stratejileri ve diğer gelir artırıcı faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu”denildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM