Ünlüce’den Taraftarlara Çağrı: "Eskişehirspor Bayraklarını Asın!" Ünlüce’den Taraftarlara Çağrı: "Eskişehirspor Bayraklarını Asın!"

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Mert Albayrak, kulübün 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Osmanlı 1453 Spor karşılaşmasına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Albayrak, Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun Eskişehirspor Taraftar Birliği ile yaptığı görüşmeler sonucunda, sezonun ilk iç saha maçında taraftar ve takım bütünlüğünü sağlamak amacıyla müsabakanın televizyonda canlı olarak yayınlanmamasına karar verildiğini belirtti.

Albayrak, ayrıca internet üzerinde bu kararın aksine çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Kulübün bu tür haberlerle bir ilgisi olmadığını ifade eden Albayrak, taraftarları ve kamuoyunu kulübün resmi açıklamalarına itibar etmeye davet etti.

"Taraftar Takım Bütünlüğü Önceliğimizdir"

Açıklamada, Eskişehirspor Yönetimi’nin aldığı bu kararın, taraftarların tribünde takımını desteklemesi ve sahadaki birlikteliğin güçlendirilmesi amacıyla alındığına dikkat çekildi. Özellikle sezonun ilk iç saha maçının atmosferinin bozulmaması için böyle bir adım atıldığı ifade edildi.

Eskişehirspor’un ligin ilerleyen haftalarındaki maçlarının yayınlanmasıyla ilgili ilerleyen günlerde yeni kararlar alınabileceği belirtildi.