Spor

Eskişehirspor'dan yeni transferler

Eskişehirspor altyapısı, 2024-2025 sezonu birinci transfer döneminde genç yeteneklerini güçlendirmeye yönelik önemli adımlar attı.

Abone Ol

Eskişehirspor altyapısı, 2024-2025 sezonu birinci transfer döneminde genç yeteneklerini güçlendirmeye yönelik önemli adımlar attı. U14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde toplam 29 transfer gerçekleştirilerek, kulübün altyapı kadrosu genişletildi.

U14 takımına Anadolu Üniversitesi’nden kaleci Ebubekir Çelik, orta saha oyuncusu Çınar Kılıç, kanat forvet oyuncusu Uras Ural, Eskişehir Altyapı Derneği’nden stoper Ali Osman Kanmaz, Eskişehir Elit Futbol Kulübü’nden orta saha oyuncusu Enes Can Kaya, Bursa İdmanocağı Spor’dan kaleci Kuzey Esen kazandırıldı. U15 takımına ise Eskişehir İdmangücü Spor’dan kanat oyuncuları Yusuf Dombaycı ve Hakan Özen, Eskişehir DSİ Bentspor’dan forvet Buğra Erdurmaz, Isparta Kızıldağ 32 Spor’dan orta saha oyuncusu Veli Kahraman transfer edildi.

U16 takımına yapılan transferler arasında Anadolu Üniversitesi’nden kanat oyuncuları Ensar Çağan Kovancı ve Mustafa Kayra Can, stoper Yiğit Efe Subaşı, Eskişehir DSİ Bentspor’dan orta saha oyuncusu Doruk Vatansever, Eskişehir İdmangücü Spor’dan kaleci Behlül Kartal, orta saha oyuncuları Cem Kıvılcım Özdemir ve Ömer Aydın, Beykoz Anadolu Spor’dan kanat oyuncusu Mustafa Karagöz dikkat çekiyor. U17 takımı için ise Anadolu Üniversitesi’nden kaleci Umut Mutlu, stoper Kerem Kösa, orta saha oyuncuları Kerem Arslan Sürek, Utku Yaman, Emirhan Koşansu, kanat oyuncuları Batuhan Koşansu ve İsmail Kan, Bucaspor’dan kaleci Furkan Erol ve forvet Çınar Sarıtaş, Göztepe’den stoper Ömer Ekinci, Eskişehir Elit Futbol Kulübü’nden kanat oyuncusu Kayra Kurtuluş transfer edilerek, kulüp altyapısına katıldı.

Eskişehirspor, bu transferlerle altyapısına genç ve yetenekli isimleri kazandırarak, geleceğin takımı için önemli bir adım atmış oldu. Kulüp, oyuncuların kazandırılmasında emeği geçen tüm kulüplere teşekkürlerini iletti.