Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundular.

Milli maç gururu Tepebaşı’nda yaşandı Milli maç gururu Tepebaşı’nda yaşandı

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyaret, Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'nin makamında gerçekleşti ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ile Genel Sekreter Yardımcısı Metin Bükülmez de ziyarete katıldı.

Ekrem Birsen, ziyaretleriyle ilgili olarak, "Başkan Ünlüce’ye seçildikten sonra ilk ziyaretlerinizden biri Esnaf Odaları Birliği'ne oldu, teşekkür ederiz. Biz de iadeyi ziyaret yapmak istedik. Yeni görevinizde başarılar dileriz. Şehrimiz için Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her zaman yanınızdayız." dedi.

Başkan Ünlüce ise konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek şunları ifade etti: "Esnaf Sanatkarlar Odaları ve Birliği ile olan ilişkileri en iyi şekilde yürüterek, birlikte karar verip uygulayarak Eskişehir'e 5 yıl boyunca güzel hizmet etmek nasip olur inşallah."

Ziyarette Eskişehir’in ve esnaf sanatkarların karşılaştığı sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Editör: Mustafa YILDIRIM