ICRYPEX ana sponsorluğu ve Kütahya Belediyesi ve KYK Yapı Kimyasalları katkılarıyla düzenlenen 2024 AVIS Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın dördüncü ayağı Kütahya Tırmanma Yarışı, Eskişehir Frigya Spor Kulübü tarafından yapıldı.

Çeyrek final Eskişehir'de coşkuyla kutlandı Çeyrek final Eskişehir'de coşkuyla kutlandı


HEYECAN VARDI 
Boyalı Dağı’nda yer alan 6,3 kilometre uzunluğundaki Radar yolunda üç çıkış üzerinden koşulan organizasyonda, 5 ayrı kategoride 24 sporcunu mücadele etti. Kategori 1’de Atış Motorsport takımından Mehmet Gökseven birincilik kürsüsüne çıkarken, Kategori 2’de Atış Motorsport’tan Engin Apaydın birinciliğin sahibi oldu.
KÜRSÜYE ÇIKTILAR 
Kategori 3’te Atış Motorsport’tan Murat Soyçopur birinciliğe ulaştı.  Kategori 4’te Gp Garage My Team’den Okan Tanrıverdi ilk sırada yer aldı. Kategori 5’te Gp Garage My Team’den Bahadır Sevinç günün en hızlı ismi oldu.
‘Günün en iyi çıkışı’ ödülünü 03:47,72 ile Murat Soyçopur kazanırken, yarışın takımlar birincisi Atış Motorsport oldu. Kadınlar klasmanında ise; Kategori 1’de Yasemin Erikli Kategori 3’de Hande Erdoğan ve Kategori 4’te de Betül Gözde İlter birincilikleri paylaşan sporcular oldular.
ASLAN TEŞEKKÜR ETTİ 
Eskişehir Otomobil Sporları il temsilcisi Nevzat Aslan Kütahya'da düzenlenen yarış larda başarılı olan sporcuları kutlarken yarışlara destek verenlere de Frigyaspor olarak teşekkür etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM