Gökmeydanspor Kulübü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği “Uzayı Ayağınıza Getiriyoruz” etkinliğinin ikincisini Konya’nın Çeltik ilçesindeki köy okullarında gerçekleştirdi. Etkinliğe, Kaşören İlköğretim Okulu müdürü Hilal Uygur ev sahipliği yaptı. Spor, bilim ve hediye sunumlarının gerçekleştirildiği etkinliğe; Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İlçe Şube Müdürleri Bayram Yıldız, Kubilay Oral, Kayı Boyu Dernek Başkanı Kazım Duman, Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, Torunlar İlköğretim Okulu, Üçşehitler İlköğretim Okulu, Merkez İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Küçükhasan İlköğretim Okulu müdürleri, Merkez İmam Hatip Ortaokulu özel eğitim öğrencileri, görevli öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Planetaryum Uzay Çadırı İle Gökyüzü Keşfi

Kaşören İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan planetaryum uzay küresi çadırında, öğrenciler gökyüzünü en ince ayrıntısına kadar inceleme fırsatı buldu. Yaklaşık 15 dakika boyunca uzay ve astronomi bilimi kapsamında hazırlanan eğitici ve eğlendirici filmi izleyen çocuklar, planetaryum çadırı ile adeta uzay yolculuğuna çıkmışçasına keyif aldılar.

Spor Aktiviteleri ve Hediye Dağıtımı

Kickboks antrenörü Mehmet Çizmelioğlu tarafından branş tanıtımı ve kickboks antrenmanı yapıldı. Teakwondo antrenörü Özkan Uygar ise teakwondo kurallarını gösterdikten sonra öğrencilere teakwondo müsabakaları yaptırdı. Gökmeydanspor Kulübü, Kaşören İlköğretim Okulu'nda okuyan tüm öğrencilere forma, şort, atlama ipi, lapa, ellik ve toplardan oluşan spor malzemeleri hediye etti. Ayrıca, okumayı öğrenen birinci sınıf öğrencilerine Nutuk kitabı dağıtıldı.

Eskişehirspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz Eskişehirspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz

Teşekkür ve Plaket Töreni

Etkinliğin sonunda Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, Gökmeydanspor Kulübü'ne teşekkür ederek plaket takdim etti. Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım da günün anısına kulüp formasını ilçe milli eğitim müdürlüğüne hediye etti. Organizasyona ev sahipliği yapan Hilal Uygur, “Spor, bilim ve hediye sunumlarıyla minik yüreklere dokunarak bizlere çok özel bir gün yaşatan Gökmeydanspor Kulübü'ne, branş hocalarına, ilçemizin katılımcı ilköğretim okullarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.