• DOLAR 34,23 %0.29
  • EURO 37,31 %0.48
  • ALTIN 2.992,62 %1.30
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.700 %3
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
6°

Eskisehir Haberleri

eskisehir haberleri ve güncel eskisehir gelişmeleri, eskisehir ile ilgili tüm video, eskisehir fotoğrafları ve eskisehir haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Asayiş

Eskişehir’de yabancı uyruklu 2 aile arasında çocuklarının tartışmasının ardından çıkan bıçaklı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 2...

Ekonomi

Eskişehir’de, Ticaret Bakanlığı ekipleri tarafından marketlerde fiyat ile etiketlere yönelik sıkı denetimler gerçekleştiriliyor.

Çevre

Odunpazarı Belediyesi, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında karbon ayak izini azaltmaya yönelik örnek çalışmalarına devam ediyor.

Asayiş

Eskişehir’de çalınan 14 motosiklet polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda bulunurken, meydana gelen olaylarla ilgili 10 şüpheli yakalandı.

Eğitim

Anadolu Üniversitesi’nde 2023-2024 Akademik Yılı mezunlarını için düzenlenen törenler, renkli anlarla devam ediyor.

Eğitim

Önder Dil Eğitim Kurumu öğrencileri, yıl boyunca öğrendiklerini yılsonu gösterisi ile sergiledi.

Asayiş

Eskişehir’de meydana gelen patlamada 15 kişi yaralandı

Asayiş

Arkadaşını öldürüp cesedini tanınmaz hale getiren şüpheli 18 yıl sonra yakalandı

Eğitim

Eskişehir'den Parlayan Yıldızlar: Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı'nda Büyük Başarı

Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, satış amacıyla evlerinde kenevir yetiştiren ve uyuşturucu madde bulunduran 2 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında adli...

Spor

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından ülke genelinde kutlamalar yapılırken, Eskişehir’de Eskişehirspor taraftarı sokaklarda herhangi bir kutlama yapılmasına müsaade etmedi.

Asayiş

Eskişehir’de 9 yıldır eziyet ettiği eşinin şikayetinin ardından gözaltına alınan Nevzat Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.