• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,24 %0.48
  • ALTIN 2.989,23 %1.18
  • BİST100 8.950 %-0.58
  • BITCOIN 67.930 %1.54
  • ETHERIUM 2.625 %0.46
11°

Tepebaşı belediyesi Haberleri

tepebaşı belediyesi haberleri ve güncel tepebaşı belediyesi gelişmeleri, tepebaşı belediyesi ile ilgili tüm video, tepebaşı belediyesi fotoğrafları ve tepebaşı belediyesi haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Eğitim

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hayata geçirdiği ücretsiz yemek desteği yeni dönemde de devam edecek.

Asayiş

Tepebaşı Belediyesi, Alınca Mahallesi’nde tarım arazisine kaçak olarak yapılan ve ‘Hobi Bahçesi’ olarak isimlendirilen imara aykırı yapıların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi 12. Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması, 13. Uluslararası Sanat Çalıştayı ve Pişmiş Toprak Sempozyumu Sergisi etkinlikleri “Sanat Tepebaşı’nda” adı...

Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında işe bisiklet ve scooter ile gelen personele teşekkür belgesi verdi.

Yaşam

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü'nde 6. Alzeheimer KOnukevi'ni açacaklarını açıkladı.

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı, kadınların el emeği ürünlerini kent halkı ile buluşturmaya devam ederken, haftanın 7 günü hizmet veriyor.

Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Mahmudiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü programına katıldı.

Çevre

Sakintepe Mahallesi'nde üreticilerle buluşan Başkan Ataç, “Tepebaşı'ndaki üretimle iftihar ediyoruz” dedi.

Çevre

Tepebaşı Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda, Teleskopla Ay Gözlemi ve Astronomi Anlatımları etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çevre

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, tarım alanlarını ziyaret ederek üreticiler ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Asayiş

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan denetimlerde dilenirken yakalanan 4 şahıs üzerinden 741 lira para çıktı.