Odunpazarı’ndan Karbon ve Su Ayak İzi Hesaplama Noktası Odunpazarı’ndan Karbon ve Su Ayak İzi Hesaplama Noktası

Yıldıztepe Kooperatifi Başkanı Hüseyin Barış ve kooperatif üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti. Başkan Ünlüce, “Küçük üreticilerin güçlerini birleştirerek daha geniş pazarlara erişim sağladığı kooperatif modellerini önemsiyorum.” dedi.
 

   Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik ziyaretler sürüyor. Başkan Ünlüce, Yıldıztepe Kooperatifi Başkanı Hüseyin Barış ve kooperatif üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Başkan Ünlüce’ye teşekkür eden Barış, “Toplumun daha adil ürünlere ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Üretici Marketlerinde ürünlerimizin raflarda olmasından dolayı mutluyuz. Belediye başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki süreçte belediye ile birlikte proje geliştirmek isteriz.” şeklinde konuştu.

   Başkan Ünlüce de, iş birliği vurgusu yaparak, “Her zaman dayanışma içinde olduğumuz ve ürünleri Üretici Marketlerimizde de yer alan Yıldıztepe Kooperatifi Başkanı Hüseyin Barış ve kooperatif üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Küçük üreticilerin güçlerini birleştirerek daha geniş pazarlara erişim sağladığı kooperatif modellerini önemsiyor ve desteklemekten de büyük mutluluk duyuyoruz. Nazik ziyaretleri için Yıldıztepe Kooperatifi'ne teşekkür ediyorum.” dedi.