Alış-Veriş/İş dünyası

Her Zevke Uygun Pembe Kuvars Taşı Takı Modelleri

Abone Ol

Pembe Kuvars taşı, doğal taşlar içerisinde benzersiz güzelliğe sahiptir. Asırlardır çeşitli amaçlar için kullanılan doğal taşlar günümüzde takı dünyasının en önemli materyalini oluşturmaktadır. Günlük yaşama kolay adapte olabilen doğal taşlar ve Pembe Kuvars taşı aksesuar camiasında da bin bir çeşitte yer almaktadır.

Pembe Kuvars Taşı Özellikleri!

Öncelikle Pembe Kuvarsın özellikleri oldukça ilgi çekicidir. Rengiyle büyüleyen Pembe Kuvars, kuvars ailesinin değerli bir üyesidir. Gül Kuvars olarak da bilinen bu taş aşk mıknatısı olarak ün kazanmıştır. Erkek ve dişi kuvars şeklinde ikiye ayrılan bu taşta genel özellikler şu şekildedir:

·        Erkek Kuvars, içi berrak yapıdadır. Bundan dolayı da genellikle bu kuvars taşı zihin karışıklığında kullanılmaktadır. Parlak görüntüsüyle dikkat çeken bir Pembe Kuvars taşı olmaktadır.

·        İçi dumanlı yani yarı opak olan kuvarslara ise dişi kuvars denmektedir. Donuk yapılı bu taş, zihinsel, duygusal ve fiziksel sebeplerden kaynaklanan baş ağrılarına iyi gelmektedir.

Pembe Kuvars Taşı Faydaları!

Doğal taşları değerli kılan en önemli özellikleri ise enerjileri ve sağladıkları faydalardır. Pembe Kuvars kristali de son derece faydalı taşlar arasındadır. Pembe Kuvars sevginin ve mutluluğun taşıdır. Hangi şekilde kullanılırsa kullanılsın mutlaka sevgiyi kendine çekecektir. Kusursuz ilişkiler veya derin bağlar için tercih edilen Pembe Kuvars taşı faydaları şu şekildedir:

Pembe Kuvars Taşı Anlamı Nedir?

Pembe Kuvars taşı, sevgiyi ve aşkı güçlendirerek daha yoğun bir aşk hayatı yaşamayı sağlamaktadır. Özellikle ilişkinin enerjisini dengelemeye destek olan bu taşla kişiler aşk hayatında istediği ritmi yakalayabilmektedir. Huzur ve aşk taşı olarak bilinen Pembe Kuvars her alanda kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Pembe Kuvars Taşlı Göz Alıcı Takı Modelleri!

Aksesuar içeriklerine bakıldığında doğal taş ürünlere rastlamak son derece yaygındır. Sağladıkları enerjiler ve kendiliğinden olan güzellikleriyle doğal taşlar göz büyüleyici niteliktedir. Takı alanında da sevilerek kullanılan Pembe Kuvars taşlı takı modelleri kısaca şu şekildedir:

1 – Pembe Kuvars 925 Ayar Gümüş Ayarlanabilir Yüzük

İlk olarak ayarlanabilir yapısıyla her parmağa kolayca adapte olan Pembe Kuvars 925 ayar gümüş ayarlanabilir yüzük ön plana çıkmaktadır. 925 ayar gümüşten ve kaliteli ay taşlarından üretilen bu aksesuarda günlük ve özel gün şıklığı kolaylıkla elde edilebilmektedir.

2 – Pembe Kuvars 925 Ayar Gümüş Bileklik

Pembe Kuvars 925 ayar gümüş bileklik, bilekte şık duran tasarımıyla kendini belli etmektedir. Sıralı Pembe Kuvarsın bileği saran yapısı ve gümüşle birleştirilmesi modern tasarımın temsilcisi niteliğindedir. Kullanımında da herhangi bir sınırlandırma olmayan bu aksesuarla ilişkinize farklı boyutlar kazandırabilirsiniz.

3 – Pembe Kuvars 925 Ayar Gümüş Kolye

Pembe Kuvars 925 ayar gümüş kolye özellikle kalp çakrasına yakın oluşu sebebiyle daha yoğun etki göstermektedir. Kalp çakrasını açarak enerjinin serbestçe ilerlemesini sağlayan Pembe Kuvars 925 ayar gümüş kolye formunda etkilerini son derece yoğun göstermektedir.

4 – Pembe Kuvars 925 Ayar Gümüş Küpe

Kulakta şık duran bir tasarımı doğal taşla birleştirmek istiyorsanız Pembe Kuvars 925 ayar gümüş küpe sizler içindir. Günlük hayatta bileklik, yüzük veya kolye kullanamıyorsanız Pembe Kuvars taşlı gümüş küpe de ihtiyacınızı karşılamaktadır.

Pembe Kuvars Taşı Nasıl Aktif Edilir?

Doğal taşları ilk aldığınızda enerjilerini çalıştırmak için taşınızı aktif hale getirmelisiniz. Her taşın aktifleşme durumu birbirinden ayrılsa da Pembe Kuvars taşı kolayca enerjisini aktifleştirmektedir. Peki bu nasıl aktifleştirme nasıl yapılır?

Pembe Kuvarsı aktif etmek için taşı elinizde tutarak ısıtın. Fazla vaktiniz yoksa taşı elinize alarak avucunuzla taşın etrafını sarabilirsiniz. Hafifçe avcunuzun içinde ovalayarak sıcak nefesinizi taşla buluşturun. Bu taşınızın enerjinizi emmesini ve aktifleşmesini sağlamaktadır.

Sık Sorulan Sorular

Pembe Kuvars taşı asırlardır dekorasyon, koruma, ritüeller ve ilişkilerde kullanılmaktadır. Bundan dolayı da hakkında merak edilen birçok soru bulunmaktadır. Özellikle Pembe Kuvars takı modelleri kullanacak kişilerin de ihtiyacını giderecek ve daha güçlü bir etki sağlamak adına sorulan sorular şu şekildedir:

1 – Pembe Kuvars Gerçeklik Testi Nasıl Yapılır?

Pembe Kuvars taşı, rengiyle kendini belli etmektedir. Ancak taşın gerçekliğini anlamak için en kolay yöntem taşın kusurlarını bulmaktır. Çünkü doğal taşlar yapı açısından pürüzsüz değildir. Sahte taşlar ise son derece pürüzsüz ve az kusurludur. Taşınızı ısıya bırakarak da gerçekliğini anlayabilirsiniz.

2 - Ametist ve Pembe Kuvars Birlikte Kullanımı Mümkün Mü?

Ametist taşı da kuvarslardan gelmektedir. Bundan dolayı da Pembe Kuvars taşı ve Ametist beraber kullanıldığında güçlendirici etkiler sağlamaktadır.

3 – Pembe Kuvars Kullananlar Neleri Tercih Edebilir?

Pembe Kuvars taşı kullanmak isteyen kişiler genellikle aksesuarları tercih etmektedir. Pembe Kuvars bileklik, Pembe Kuvars taşı yüzük, Pembe Kuvars kolye ve Pembe Kuvars küpe bu taşın başlıca tercih edilme sebebidir.

4 – Pembe Kuvars Taşı Fiyatı Nedir?

Pembe Kuvars taşı fiyat açısından birçok faktörden etkilenmektedir. Özellikle yüzük, küpe veya bileklik gibi aksesuara dönüştürülen Pembe Kuvars taşı işçilik ve el emeği fiyatından yoğun olarak etkilenmektedir.