Lions Kulüpleri’nden Büyükerşen’e “Cumhuriyet Sözcüsü” Ödülü Lions Kulüpleri’nden Büyükerşen’e “Cumhuriyet Sözcüsü” Ödülü

Hüseyin Çelik, 14 Ocak’ta yapılacak Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği 16. Genel Kurulunda Dernek başkanlığına adaylığını açıkladı.
Çelik, “2013 yılından beri dernek yöneticisi olarak derneğimizin her alanında görevlerde bulundum. Bu süre zarfında birçok faaliyetler yürüttüm. İnancımı korumaya, daha çok bilgilenmeye yönelik etkinlikler gerçekleştirdik. Yönetimde olduğum süre boyunca Eskişehir'de yaşayan Alevi canlarımızın sıkıntılarını kendi sıkıntılarım bilip, çözümler üretip ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Hacı Bektaş Veli'nin dediği gibi; Eline, diline, beline sahip olma düsturuyla birçok ibadet geziler paneller düzenledik. Aleviliğin nesilden nesile aktarırken bütün şeffaf ve korunaklığıyla, geçmişimizden bugüne taşımak en mühim görev ve yolum oldu.” açıklamasında bulundu. 
Görevi layıkıyla yerine getireceğimden şüphem yok diyen Çelik, “Değerli canların da büyük desteği ile derneğimizi daha görünür olacağı, faaliyetlerimizin titizlikle yürütüldüğü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ‘En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır’ şiarıyla eğitim planlarımızın öncü olacağı hizmetler vereceğime inancım yüksek” dedi.