Kuzey Kıbrıs, tarihi ve doğal güzellikleri, leziz mutfağı ve canlı sosyal hayatı sayesinde birçok ziyaretçi çeker. Kıbrıs’ı kolayca keşfetmek için KKTC araç kiralama hizmetlerinden faydalanılabilir. Başlıca araç kiralama şartları 25 yaşından en az bir gün almış olmak ve en az beş yıldır kullanımda olan bir ehliyete sahip olmak şeklinde sıralanabilir. Ancak araç kiralama öncesinde dikkat edilmesi gereken başka etkenler de mevcuttur.

Hizmet Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti

Kıbrıs’ta faaliyet gösteren çeşitli araç kiralama firmaları bulunur. Araç kalitesi ve müşteri memnuniyeti gibi etkenler bakımından bu firmalar karşılaştırılabilir. Kıbrıs tatilinizi konforlu ve keyifli şekilde geçirmek için hizmet almadan önce araç kiralama firmalarını karşılaştırmanız önerilir.

EuroDrive Rent a Car, üstün hizmet kalitesi ve yüksek müşteri memnuniyeti ile öne çıkan firmalardan biridir. EuroDrive Rent a Car, araç rezervasyonu sırasında tüm koşulları tarafınıza bildirir. Anlaşma sağlanması durumunda sözleşme şartları detaylıca açıklanır. EuroDrive Rent a Car danışma hattı yedi yirmi dört ulaşılabilirdir. Bu sayede herhangi bir sorunuz ya da sorununuz olması durumunda kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Araç Seçimi

Araç kiralamadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli nokta araç seçimidir. Marka ve model tercihi, otomatik ya da manuel vites özelliği, yolcu sayısı ve bagaj miktarı gibi noktalar araç seçimini etkiler. Kıbrıs araç kiralama tavsiyesi isteyenlerin karşısına zengin araç filosuyla EuroDrive Rent a Car çıkar. EuroDrive Rent a Car’ın geniş seçenek yelpazesi sayesinde ihtiyacınıza uygun aracı bulmanıza olanak tanır. Ekonomi sınıfı ve lüks araç seçenekleri sayesinde aradığınız aracı seçebilirsiniz. EuroDrive Rent a Car sayesinde Kıbrıs vip araç kiralama hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. 

Fiyat Karşılaştırması

Araç kiralarken fiyat karşılaştırması yapmak da önemlidir. Bütçeniz dahilinde seçebileceğiniz araçlar değişiklik gösterir. KKTC araç kiralama fiyatları kiralama süresine, araç özelliklerine ve sigorta paketinin kapsamına göre çeşitlenebilir. Ekonomi sınıfı araçlarla lüks araçların kiralama bedeli birbirinden farklıdır. Aynı zamanda sizin için yakıt tasarrufunun mu yoksa aracın sağladığı konforun mu önemli olduğuna da karar vermeniz gerekir. Bu sayede en doğru aracı seçebilirsiniz. EuroDrive Rent a Car, avantajlı fiyat fırsatları ile öne çıkar. Aynı zamanda sabit fiyat olanağı sayesinde de büyük avantaj sağlar.

Sigorta ve Güvence

Araç kiralama esnasında yapılan sigorta anlaşması sürücüyü, yolcuyu ve aracı güvence altına alır. Birçok araç kiralama firmasında sigorta anlaşması kiralama prosedürüne entegredir. Bununla birlikte kiralama görüşmesi sırasında sunulan sigorta paketi seçenekleri de mevcuttur. EuroDrive Rent a Car’da araçlar full kaskoludur ve kiralama fiyatına Muafiyetli Trafik Kaza Sigortası (CDW) dahildir. Bu sayede kiraladığınız aracı güvenli şekilde kullanabilir, Kıbrıs tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Araç Teslimat ve Geri Alma Prosedürleri

Araç kiralama hizmeti aldığınızda aracı teslim alacağınız tarihi bildirmeniz gerekir. Sonrasında aracı size yakın bir noktadan teslim alabilirsiniz. Bu sırada gerekli belgelerin de hazırlanmış olması gerekir. Teslim alış esnasında sözleşme imzalanır ve kiralama ücreti tahsil edilir.

Teslim aldığınız aracı kullanmaya başlamadan önce incelemeniz ve herhangi bir hasar ya da bakımsızlık durumunu ilgili şirkete fotoğraflayarak bildirmeniz önerilir. Bu sayede kullanım sonrasında ekstra ücretle karşılaşmazsınız.

Aracı geri teslim ederken depoyu doldurmanız gerekir. Aynı zamanda aracın iç ve dış temizliğini de sağlamış olmanız önerilir.

Isıtmalı Havuzlu Villaları Keşfedin Isıtmalı Havuzlu Villaları Keşfedin

EuroDrive Rent a Car’da araç teslimat ve geri alma prosedürleri oldukça pratiktir. Rezervasyon yaptığınız aracı, belirlenen tarih ve saatte size en uygun lokasyondan teslim alabilir ve yine belirlediğiniz lokasyonda teslim edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM