Gündem

Kurt: “Şehrimizi Eskişehirspor bayraklarıyla donatıyoruz”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un çağrısıyla, Eskişehirspor’un evindeki ilk maçı için şehir dört bir yandan Siyah-Kırmızı bayraklarla donatıldı.

Abone Ol

 Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un çağrısıyla, Eskişehirspor’un evindeki ilk maçı için şehir dört bir yandan Siyah-Kırmızı bayraklarla donatıldı. Başkan Kurt, Eskişehirspor’un bu sezonki ilk iç saha maçında taraftarları stadyuma davet etti.

Başkan Kazım Kurt, “Deplasmandaki ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Eskişehirspor’umuz cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu’nda bu sezonki ilk maçına çıkacak. Tüm hemşehrilerimi maça davet ediyorum. Biletlerimizi ve formalarımızı alalım, Eskişehirspor’umuzu yürekten destekleyelim” çağrısı yaptı.

Eskişehirspor’un amatör ligden çıkarak hak ettiği güzel günlere ulaşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kurt, “Belediyeler olarak kentimizin en önemli değerlerinden biri olan Eskişehirspor’u desteklemek için kentimizi bayraklarla donattık. Tüm şehir el ele vererek takımımıza destek olmalıyız” dedi.

Cumartesi günü oynanacak maçta şehrin birlik ve beraberliğini göstermenin önemini vurgulayan Kurt, taraftarları coşkuyla stadyuma gelmeye davet etti. Eskişehir’in her köşesinde görülen bayraklar, şehrin takıma olan desteğini simgeliyor. Asılan bu bayraklarla tüm Eskişehir halkı, Eskişehirspor’un başarısı için kenetlenerek stadyumda buluşmaya çağrıldı.