Spor

MHP'den Eskişehirspor'a Tam Destek

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı, Eskişehirspor Kulübü’nün kadın ve çocuklara yönelik cinayetler, şiddet ve taciz olaylarına karşı duyarlılığını ve toplumsal farkındalık oluşturma amacıyla aldığı kararı yürekten desteklediklerini açıkladı. Kulübün bu alandaki girişimlerinin sadece sporla sınırlı kalmayıp, toplumsal bir vicdan yaratma misyonu üstlendiği belirtildi.

MHP Eskişehir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Eskişehirspor’un Osmanlı 1453 maçı için kadınlara ve 12 yaşından küçük çocuklara ücretsiz bilet sağlaması, passolig bedelinin de kulüp tarafından karşılanmasının bu anlamlı duruşun bir göstergesi olduğu vurgulandı. Yapılan açıklamada, "Şehrimizin köklü spor kulübü Eskişehirspor’un, sadece bir spor kulübü olarak değil, aynı zamanda toplumumuzun sesi ve vicdanı olarak bu tür hassas konularda farkındalık yaratma misyonunu üstlenmesi takdire şayandır" denildi.

MHP Eskişehir İl Başkanlığı, bu değerli adımı atan Eskişehirspor yönetim kurulu ve Başkan Ulaş Entok’a teşekkürlerini sunarken, kendilerinin de her zaman kadına ve çocuğa yönelik her türlü şiddet ve istismarın karşısında olduklarını vurguladı.

Eskişehirspor'un toplumsal meselelerde aldığı bu tür adımlar, şehrin her kesiminden takdir toplamaya devam ediyor.