Siyaset

Millet Geçim Derdinde, Onlar Piknikte!

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Ak Parti Eskişehir teşkilatının düzenlediği 23. Kuruluş Yıldönümü pilniğini eleştirdi.

Abone Ol

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Ak Parti Eskişehir teşkilatının düzenlediği 23. Kuruluş Yıldönümü pilniğini eleştirdi. Bingöl, "Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl olarak, AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerini uzaktan izlerken bir yandan da kendi kendime düşündüm: "Acaba bizim kaçırdığımız bir şey mi var?" Halkımız soğanın kilosunu hesaplayıp, "Bu ay da elektrik faturasını nasıl öderiz?" diye kara kara düşünürken, AK Parti teşkilatı mangal başında harıl harıl şiş çeviriyor. Bu nasıl bir keyif, nasıl bir rahatlık anlayamadım doğrusu!

Öğrendiğime göre, Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Hasan Basri Yalçın, MKYK Üyesi Ali Demirel, milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu ve Kurucu Üye Murat Mercan da mangalın başında boy göstermiş. İnsan ister istemez merak ediyor; acaba mangal ateşinde ekonomiyi mi düzeltiyorlar? Yoksa soğanın gözyaşlarını azaltacak yeni bir formül mü keşfettiler? 

Biz de Zafer Partisi olarak milletimizin yanında durup, bu zor günlerde onların sesi olmaya çalışıyoruz. Yoksa bizim de mangal keyfi yapacak halimiz var ama işte, milletin faturasını ödeyeceğim diye kömür parası bile kalmadı! AK Parti yetkilileriyle bir mangalda buluşsak, acaba milletin hali ne olacak diye biraz konuşabilirdik. Fakat bizim için asıl önemli olan, milletimizin sesine kulak vermek, dumanın içinde kaybolmamak!"

Hem ne demişler, “Mangalda kül bırakmamak” önemli değil, mühim olan o mangaldaki külü milletin sofrasına ekmek yapabilmek! AK Parti teşkilatına da buradan tebriklerimi sunuyorum. "Halkın sofrasında ne var?" diye soranlara, “Biz pikniğimizi yaptık, gerisini Allah kerim,” diyerek mangalın ateşini yükseltmişler. Ancak unutmamaları gereken bir şey var: *Milletin sabrı taşmak üzere!* Mangal başında keyif yapmak kolay, ama milletin ocağına ateş düşerse o zaman mangaldaki ateşin de pek kıymeti kalmaz.

Son olarak, şunu hatırlatmak isterim: Artık fedakarlık sırası siyasetçilerde! Halkımızın bu zor günlerde daha fazla yük taşımasını beklemek yerine, mangalı bırakıp milletin sofrasında ne var ona bakmak lazım. Biz Zafer Partisi olarak, milletimizin yanında olacağız; mangal başında değil, sofralarında.