Siyaset

Özlem Ünalır  görevinden ayrıldı

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Ocak 2021 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevinden ayrıldığını duyurdu

Abone Ol

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Ocak 2021 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevinden ayrıldığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bu göreve getirildiğini belirten Ünalır, Büyükşehir ve Odunpazarı Meclis Üyeliklerinden ayrılmadığını, bu görevlerine devam edeceğini ifade etti.

Görev süresi boyunca Kadın Kolları teşkilatıyla birlikte yoğun bir çalışma yürüttüğünü dile getiren Ünalır, bu süreçte kendisiyle yol arkadaşlığı yapan tüm yönetim kurulu üyelerine, ilçe başkanlarına ve parti teşkilatına teşekkür etti. AK Parti'nin ülkeye ve millete büyük hizmetler sunduğunu, bundan sonra da sunmaya devam edeceğine olan inancını vurgulayan Ünalır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan şükranlarını da dile getirdi.

Ünalır, AK Parti'nin her kademesinde çalışanlara desteklerinden dolayı minnettar olduğunu belirterek, "Bu kutlu davada her daim heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.