Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime devam eden çocuk ve gençlere yönelik Teknoloji Bağımlılığından Korunma ve Güvenli İnternet Kullanımı, Polislik Meslek Tanıtımı ve Genel Güvenlik konularında bilgilendirme toplantıları yaptı. Etkinliklerde, mağduriyet oluşmadan önce alınabilecek tedbirler konusunda farkındalığın artırılması amaçlandı. Ana sınıf öğrencilerine yönelik; günlük yaşamda dikkat edilmesi gereken kuralları öğretmek, ekran bağımlılığından korunmalarını sağlamak ve polis sevgisini kazandırmak amacı ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Hacivat-Karagöz gölge oyunu aracılığı ile bilgilendirme/bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.
Öğrencilere yönelik yapılan174 toplantıya, 32 bin 350 öğrencinin katılım sağlandı. Ekiplerce katılım sağlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Polis 32 bin 350 öğrenciye ulaştı
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda Teknoloji Bağımlılığından Korunma ve Güvenli İnternet Kullanımı, Polislik Meslek Tanıtımı ve Genel Güvenlik konularında 174 toplantıya 32 bin 350 öğrencinin katılım sağlandı.
Yorumlar
Trend Haberler

Eskişehir ilçeleri ve öne çıkan özellikleri

Annesini arabada birlikte yakaladığı adamı kamayla öldürdü

Çevre, Şehircilik Müdürlüğü sorunu çözümsüz hale getirdi

Hemşire eşini satırla öldürdü

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj kaybettik

Tiktok fenomeni kadın silahla vurularak öldürüldü