PUBG Mobile turnuvalarıyla ve e-spor yönünde ki kuvvetli atılımlarıyla kendinden epey söz ettirmiştir. Tabii ki iyi oyuncular ve kendini en iyi yapmak isteyen oyuncular hesaplarını ihtişamlı şekilde göstermek istiyor. Buna çözüm olarak PUBG UC satın alarak kasa açabilir ve kostümler, silahlar ve araba skinleri kazanabilirsiniz.

PUBG Mobile UC ile Hangi Kostümleri Çıkarabilirim ?

PUBG Mobile UC satın almanız gerekiyor öncelikle. PUBG Mobile UC ürünlerini en indirimli ve en hızlı yükleme garantisiyle inovapin.com üzerinden satın alabilirsiniz. Ödeme adımları ve satın almak çok hızlı şekilde gerçekleşmektedir. Kostümlerinizi kasadan çıkarmadan önce uc satın alma işlemlerini inovapin.com üzerinden tamamlayabilirsiniz.

UC satın alıp hesabınıza yüklendikten sonra oyunda ki güncel etkinliklerde bulunan özel x-suit serilerinden veya Buz Diyarı Setlerinden hesabınıza UC ile kasa alarak çıkarabilirsiniz. Özel materyaller kazanarak bazı araç, kıyafet veya silah kostümleri satın almanız mümkündür. Oyun içerisinde yükseltilebilir kostümleri ve silahları kullandığınızda rakiplerinizi alt ettiğinizde ekstra animasyonlar ve duruşunuzdan korkacak oyuncular gelmesi mümkündür.

Kostüm Kasası Açmak İçin inovapin.com ‘dan Nasıl UC Satın Alabilirim ?

Öncelikle inovapin.com PUBG MOBİLE UC sayfasına giriş sağlıyoruz. Giriş sağlamak için linke tıklayınız.

Sivilce Kremi Seçimi Nasıl Olmalıdır? Sivilce Kremi Seçimi Nasıl Olmalıdır?

·        Üyelik oluşturmak için buraya tıklayınız KAYIT OL. Üyeliğinize giriş yaptığınızı veya üyeliksiz satın almak istediğinizi göz önüne alırsak bu adımları uyguladıktan sonra satın almak istediğiniz ürünü SATIN AL butonuna tıklayarak sepetinize ekleyiniz. (SEPETİNİZE EKLERKEN PUBG MOBİLE ID NUMARANIZI YAZINIZ)
 

·        Ürünü sepetinize ekledikten sonra sepetinize tıklayarak sepet aşamasında sizlerden alışveriş yapabilmeniz için SİPARİŞİ TAMAMLA adımı gelmektedir. Siparişi tamamla butonuna tıkladıktan sonra ödeme adımına geçiş işleminizi gerçekleştireceksiniz.
 

·        Ödeme adımında hangi güvenilir ödeme yöntemiyle alışveriş sağlamak isterseniz onu seçerek işlemlerinize devam ediniz. (Kredi Kartı, Havale seçenekleri mevcuttur ve ödemeleriniz anlık onaylanmaktadır.)

·        Ödeme işleminiz tamamlanıp bankanızdan ödeme çekildiği taktirde SİPARİŞLERİM alanından siparişlerinizi takip edebilirsiniz. PUBG MOBİLE UC siparişleriniz 1-3 dakika içerisinde belirttiğiniz ID Numarasına yüklenmektedir.

Satın Almak istediğiniz epin ürünleri hemen teslim şeklinde tarafınıza ulaştırılmaktadır.