2024-2025 eğitim ve öğretim yılı okul sporları kapsamında düzenlenen Ragbi İl Yarışmalarında, Tepebaşı ilçesini temsil eden Muttalip Atatürk ve Hacı Hilmi Okur İmam Hatip Ortaokulu, önemli bir başarıya imza attı.
Okulun kız ve erkek karma ragbi takımları, beden eğitimi öğretmeni Funda Dündar önderliğinde yarışmalara hazırlandı. Erkek takımı, rakiplerini geride bırakarak Eskişehir İl Birincisi olurken; kız takımı ise il dördüncülüğü elde etti.
Elde edilen bu başarı, hem okul camiasında hem de Muttalip bölgesinde büyük sevinç yarattı. Başarılı öğretmen Funda Dündar ve tüm öğrenci sporcular, Türkiye Şampiyonası öncesi çalışmalarına motivasyonla devam ediyor.
Okul yönetimi ve veliler, öğrencilere destek vermeye devam ederken, Muttalipli sporcuların Türkiye genelinde de başarılı olacağına inanılıyor.